A Cushman & Wakefield lett Az Év Property Management Cége

Pados Gergely, a Cushman & Wakefield magyarországi ügyvezető igazgatója a sikerrel kapcsolatban így nyilatkozott: “Nagy örömmel tölt el a cég tavalyi sikere. Ügyfeleink lojalitása és csapatunkba vetett bizalma nélkül nem lett volna esélyünk egy ilyen rangos elismerés elnyerésére.” “Alig egy évvel a Cushman & Wakefield és a DTZ vállalatok összeolvadása után ilyen kitüntetésben részesülni, hatalmas, […]

Pados Gergely, a Cushman & Wakefield magyarországi ügyvezető igazgatója a sikerrel kapcsolatban így nyilatkozott: “Nagy örömmel tölt el a cég tavalyi sikere. Ügyfeleink lojalitása és csapatunkba vetett bizalma nélkül nem lett volna esélyünk egy ilyen rangos elismerés elnyerésére.”

“Alig egy évvel a Cushman & Wakefield és a DTZ vállalatok összeolvadása után ilyen kitüntetésben részesülni, hatalmas, közös siker. Ingatlan ügynökségként minden elismerés a cégen belüli üzletágak szoros együttműködésének is köszönhető. Ez úton szeretnénk megköszönni ezt a díjat ügyfeleinknek, akik közül sokan már hosszú évek óta megtisztelnek minket bizalmukkal, és kollégáinknak, akik ezen bizalom fenntartásán fáradoznak, elősegítve ezzel cégünk további fejlődését”- tette hozzá Szeifert János, Associate, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának ingatlan üzemeltetési vezetője és Rézsó István, a részleg üzletfejlesztési vezetője.

Az ingatlan üzemeltetési csapat jelenleg 51 szakemberrel több, mint 822 799 négyzetméter kiskereskedelmi, iroda és ipari területet üzemeltet, 881 ügyfél részére 43 ingatlanban. A legtöbb megbízás megtartása mellett, 2016-ban a csapat olyan új kihívásoknak örvendhet, mint a Mammut Bevásárló és Szórakoztató Központ, a Nordic Light irodaház, vagy a CPI kiskereskedelmi portfolió üzemeltetése.

Az ‘Év Property Management Cége’ díj elnyerése mellett, a vállalat Projekt Menedzsment üzletága is remekelt, két projektjét, a GE Office Campust és az Oracle – Cloud Business Centert is a döntőbe (top 4) juttatva az ‘Év Irodája’ kategóriában. A Projekt Menedzsment csapat több, mint 90 000 négyzetméter terület kialakításában vett részt a tavalyi évben, olyan ügyfelek részére, mint a GE, az Oracle, az ARM, a Cofidis, a Daimler, a Sophos, a Mondelez, a Valad, az Avon, a Redevco, a Vodafone, vagy a Ford. 

Kövesse a realista.hu hírportált a FacebookonInstagramonLinkedinen.

SOCIAL BOX