Noah Steinberg, a Wing elnök-vezérigazgatója lett „Az Év Ingatlanpiaci Személyisége”

„A dinamikusan fejlődő ingatlanpiacon fontos, hogy a vezető, hazai ingatlanvállalkozások megbízható, hozzáértő és jó teljesítményt nyújtó cégek legyenek. Az ingatlanpiac élénkülésével izgalmas korszak elé nézünk, de ez egyben nagy kihívást és felelősséget is jelent a piaci szereplők számára, hogy a lehető legjobb színvonalon teljesítsük az előttünk álló feladatokat. A WING alapítása óta próbáljuk az élvonalat […]

„A dinamikusan fejlődő ingatlanpiacon fontos, hogy a vezető, hazai ingatlanvállalkozások megbízható, hozzáértő és jó teljesítményt nyújtó cégek legyenek. Az ingatlanpiac élénkülésével izgalmas korszak elé nézünk, de ez egyben nagy kihívást és felelősséget is jelent a piaci szereplők számára, hogy a lehető legjobb színvonalon teljesítsük az előttünk álló feladatokat. A WING alapítása óta próbáljuk az élvonalat képviselni emberi és szakmai értelemben egyaránt. Ez a díj ennek az elismerése, megtisztel engem és a csapatom teljesítményét! Buzdítok minden szakmabelit, hogy éljünk az előttünk álló lehetőségekkel és úgy dolgozzunk, hogy érdemeljük ki ezt a sikeresnek ígérkező korszakot” – emelte ki a beszédében a díjátadáson.

Noah M. Steinberg a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója és egyben egyik tulajdonosa. 1990 óta dolgozik Magyarországon, a Wing elnök-vezérigazgatói pozícióját a cég 1999-es alapítása óta tölti be. Az eltelt idő alatt feladata volt a WING megalapítása és a vállalat integrált fejlesztési és befektetési tevékenységének irányítása, ami már meghaladta a 200 milliárd forintot. A Princeton Egyetemen (Woodrow Wilson School of Public and International Affairs, Princeton University (BA)) és a Bécsi Diplomácia Akadémián végzett (MA). A magyarországi RICS elnöke.

A Wing a hazai ingatlanpiac vezető, magyar magántulajdonban lévő vállalkozása irodákat, ipari ingatlanokat, kereskedelmi célú ingatlanokat, szállodákat és speciális ingatlanokat fejleszt, Magyarország legnagyobb irodafejlesztője. A vállalat jelenleg futó fejlesztései között található az ország legmodernebb és legnagyobb egy épülettömbben megvalósuló új irodaháza, a Magyar Telekom új székháza, a Duna partján épülő Ericsson székház és Magyarország első közvetlen repülőtéri kapcsolattal rendelkező szállodája az ibis Styles Budapest Airport Hotel.

A Wing fennállása alatt több mint 450.000 négyzetméter ingatlant fejlesztett és több mint 350.000 négyzetméter saját tulajdonú ingatlanportfoliót birtokol. A cég fejlesztései közé tartoznak többek között a Váci út elején a fenntartható V17 irodaház, aminek fő bérlője az E.ON, az új Corvinus egyetemi épület és a kapcsolódó Studium Irodaház, az Átrium Park, az MTV új székháza és gyártóbázisa, az Allianz székháza, a cég saját székháza, a Máriássy Ház, a Millenáris Parkban található három irodaház.

Ipari parkok, úgymint az East Gate Business Park, a Dél-pesti Üzleti Park; valamint kereskedelmi fejlesztések, az egri bevásárlóközpont, az Agria Park vagy Magyarország első környezettudatos bevásárlóközpontja, a budai Hegyvidék Bevásárlóközpont. A Wing – a Morgan Stanleyvel alkotott vegyesvállaltban – tulajdonrésszel bír a MOM Park Bevásárlóközpontban és a MOM Park Irodákban, valamint a Váci út elején található Westend Business Center Irodaházban.

Kövesse a realista.hu hírportált a FacebookonInstagramonLinkedinen.

SOCIAL BOX