A Dome FSG lett Az Év Facility Management Cége

A Dome Facility Services Group (Dome FSG) a magyar ingatlanpiac meghatározó szereplőjeként már több mint 13 éve nyújt teljes körű integrált létesítménygazdálkodási szolgáltatásokat. A facility management mellett energetikai (Dome Energy) és bérleménykialakítási (Dome Fit-out) szolgáltatásokkal áll az ügyfelei rendelkezésére, valamint idén létrehozta a Dome Real Estate Consulting üzletágat, amely teljes körű ingatlan- és FM tanácsadási […]

A Dome Facility Services Group (Dome FSG) a magyar ingatlanpiac meghatározó szereplőjeként már több mint 13 éve nyújt teljes körű integrált létesítménygazdálkodási szolgáltatásokat. A facility management mellett energetikai (Dome Energy) és bérleménykialakítási (Dome Fit-out) szolgáltatásokkal áll az ügyfelei rendelkezésére, valamint idén létrehozta a Dome Real Estate Consulting üzletágat, amely teljes körű ingatlan- és FM tanácsadási szolgáltatást kínál (pl. műszaki átvilágítási tanulmányok készítése, műszaki felmérések, költségoptimalizálás vagy ingatlanhasznosítás).

A cégcsoport fejlődése az elmúlt évtized igazi sikertörténete, hiszen a nemzetközi szereplők mellett is jelentős megbízásokat nyert el a hazai ingatlanpiac több szegmensében (pl. iroda, logisztika) miközben egyre komplexebb szolgáltatásokat nyújt az ügyfeleinek. A cégcsoport 2013-ban már elnyerte Az Év Üzemeltető cége díjat, a mostani győzelem pedig a folyamatos fejlődés újabb elismerése. A Dome FSG az innováció jegyében tavaly megkezdte a teljes működést integráló új vállalatirányítási rendszer (SAP) és egy új FM szoftver (ArchiFM) bevezetését, illetve a minőségirányítási rendszerének felülvizsgálatát.

A Dome FSG 2016-ban elnyerte az egyik legnagyobb autóipari vállalatcsoport üzemeltetési megbízását Győrben, amely Magyarországon a legnagyobb volumenű FM megbízások egyike közel 500.000 m2 területen. A cégcsoport kiemelt feladatként tekint a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra, ennek érdekében a BCSDH (Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért) teljes jogú tagja lett. Ingatlanportfóliójának egyik irodaháza az üzemeltetési kategóriában sikeresen megszerezte a Breeam-in-use very good minősítést.

A Dome FSG a LEO (Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége) alapító tagja, tavaly pedig kilépett a nemzetközi piacra is, hiszen a 21st FM európai ingatlanüzemeltetési szövetség alapító tagjaként partnereivel együtt hét közép-kelet és dél-európai országban kínál integrált, egységes, testreszabott szolgáltatásokat globális nagyvállalatok számára.

SOCIAL BOX