Az IT Services új budapesti székhelye a Mill Park irodaházban lesz

A IX. kerületben található Mill Park irodaház két épület együtteseként összesen 36.000 m2 bérelhető irodaterület foglal majd magába. A Skanska legújabb fejlesztése már most meghaladja a 70%-os telítettségi szintet, elsősorban az erős nemzetközi hátterű bérlőknek köszönhetően. A tervek szerint az épületkomplexum átadására két fázisban kerül sor 2018-ban, a komplexum LEED Gold minősítése már folyamatban van. […]

A IX. kerületben található Mill Park irodaház két épület együtteseként összesen 36.000 m2 bérelhető irodaterület foglal majd magába. A Skanska legújabb fejlesztése már most meghaladja a 70%-os telítettségi szintet, elsősorban az erős nemzetközi hátterű bérlőknek köszönhetően. A tervek szerint az épületkomplexum átadására két fázisban kerül sor 2018-ban, a komplexum LEED Gold minősítése már folyamatban van.

“A Skanska és az IT Services Hungary szemléletmódja nagyon hasonló, az egyik legfontosabb közös vonás, hogy mindkét vállalat kiemelt figyelmet fordít munkatársaira. Az ő egészségük és jó közérzetük jelentős súllyal bír. Nagy öröm számunkra, hogy a „Futureproof Workplaces koncepció”, vagyis a jövő munkahelyeinek megteremtésére irányuló törekvéseink illeszkednek az IT Services Hungary elvárásaihoz. Szeretném megköszönni az IT Services Hungary-nek azt a transzparens és fenntartható partnerkapcsolatot, amit együtt építhettünk ki” – mondta Marcin Łapiński, a Skanska magyarországi és romániai ügyvezető igazgatója.

“Kiemelt célunk, hogy támogassuk kollégáinkat többek között azzal is, hogy modern munkakörnyezetet biztosítunk nekik. Ez egyaránt előnyös számukra és üzleti szempontból sem elhanyagolható szempont. A modern infrastruktúra és az innovatív megoldások kulcsszerepet játszottak abban, hogy a Mill Park mellett döntöttünk. Ezen túl az elvárásaink pontosan egyeztek azzal, amit az épület kínálni tudott; a Skanska rugalmas és nyitott volt a különleges igényeinkre” – mondta Chris Wilson, az IT Services Hungary Kft. ügyvezető igazgatója (CEO).

“A vállalatunk jelenleg két telephellyel rendelkezik Budapesten, ami több szempontból hátrányos működésünk szempontjából. A Mill Park 2.460 munkahelyet biztosít az ITSH számára. Így valamennyi budapesti munkatársunk egy telephelyen dolgozik majd. Ez a megoldás biztosítja a folyamatos bővülésünket, valamint elősegíti a divíziók közötti kooperációt is. Természetesen a vidéki telephelyeinkre – Debrecen, Pécs és Szeged – is kiemelt figyelmet fordítunk továbbra is. Ezekben a városokban további 2.500 kollégánk dolgozik.”

“A Colliers csapata nagy megtiszteltetésnek vette, hogy képviselhette az IT Services Hungary-t a Mill Park-ba történő konszolidáció során, ami a 2016-os év egyik legjelentősebb tranzakciója volt. A projekt fő mozgatórugója a szervezet dinamikus növekedésének támogatása és a működési hatékonyság növelése volt egy innovatív környezetben. Örömünkre szolgált a szoros együttműködés az IT Services Hungary dedikált csapatának aktív részvételével a teljes projekt során. Végeredményként a Skanska ingatlan megoldása került kiválasztásra, ami mind a cég vállalati kultúráját mind a napi működését támogatja” – mondta Mazsaroff Kata, Igazgató, a Colliers Bérlőképviseleti Vezetője.

Kövesse a realista.hu hírportált a FacebookonInstagramonLinkedinen.

SOCIAL BOX