LEED Gold előminősítést kapott a GTC White House

“A LEED Gold előminősítés megszerzése visszaigazolja a GTC Hungary célkitűzéseit. Fejlesztéseinket a környezettudatosság jegyében tervezzük meg, célunk, hogy fenntartható munkakörnyezetet alakítsunk ki” – fogalmazott Gedai Bori, a GTC Hungary kereskedelmi igazgatója. A LEED Gold előminősítés odaítélésénél a GTC White House innovatív megoldásai döntő szerepet játszottak: a zöldtető, az esővíz újrahasznosítása, a hatékony hőszigetelés, az energiafelhasználást […]

“A LEED Gold előminősítés megszerzése visszaigazolja a GTC Hungary célkitűzéseit. Fejlesztéseinket a környezettudatosság jegyében tervezzük meg, célunk, hogy fenntartható munkakörnyezetet alakítsunk ki” – fogalmazott Gedai Bori, a GTC Hungary kereskedelmi igazgatója.

A LEED Gold előminősítés odaítélésénél a GTC White House innovatív megoldásai döntő szerepet játszottak: a zöldtető, az esővíz újrahasznosítása, a hatékony hőszigetelés, az energiafelhasználást jelentősen csökkentő fényvédő fóliával bevont ablakok.

A GTC White House átadása 2018 elején várható, felépítésével a hazai piacon 17 éve jelen lévő GTC Hungary portfóliója 140.000 m2-re nő. A LEED-minősítést elnyert épületek nem csupán környezettudatosak, de üzleti presztízsük is kiemelkedő: a Fortune magazin által listázott 100 legnagyobb vállalat közül 88 LEED-minősítésű irodában működik.

Kövesse a realista.hu hírportált a FacebookonInstagramonLinkedinen.

SOCIAL BOX