A 10 legjobb Nagy-Britanniában található iroda – 1. rész

Ki ismeri a Glassdoor UK-t? Aki nem, annak elmondjuk, miért is olyan fontos az ő munkásságuk és a következő lista. A Glassadoor egy olyan munkahelyekkel kapcsolatos weboldal, amely lehetővé teszi a munkavállalóknak, hogy névtelenül véleményezzék az adott céget, ahol dolgoznak/dolgoztak.  Most ezen vélemények, tapasztalatok, pozitív és negatív kommentek alapján állították össze a 10 legjobb Nagy-Britanniában […]

Ki ismeri a Glassdoor UK-t? Aki nem, annak elmondjuk, miért is olyan fontos az ő munkásságuk és a következő lista. A Glassadoor egy olyan munkahelyekkel kapcsolatos weboldal, amely lehetővé teszi a munkavállalóknak, hogy névtelenül véleményezzék az adott céget, ahol dolgoznak/dolgoztak.  Most ezen vélemények, tapasztalatok, pozitív és negatív kommentek alapján állították össze a 10 legjobb Nagy-Britanniában található irodát. A szempontoknál az irodatervezés, a kényelem, az általános hangulat és az ingyenes szolgáltatások is nagy szerepet kaptak.

Íme, a Glassdoor listájának 10 legjobb brit irodája:

 

10. AKQA

Hol? Londonban.

Mit? Digitális ügynökség, amely termékeket és szolgáltatásokat kínál ügyfelei számára.

Miért? Szuper indusztriális dizájn és egy csipetnyi luxus, téglafalakkal és sok növénnyel tarkítva.

Róla mondták: „Több mint 3 éve dolgozom az AKQA-nál, és a mai napig ugyan olyan izgalommal tudom végezni a munkám, mint a kezdetekkor. Nagyrészt a hely és a többiek inspiráló ereje és támogatása ösztönöz.”

9. Zoopla

Hol? Londonban.

Mit? Az egyik legismertebb online ingatlanhirdetési portál.

Miért? Ez az iroda olyan, mint egy otthon. Tematikus területek, könyvtár, nappali, étkező, pince és még egy faház is található az irodában.

Róla mondták: „Bruno, a mi saját külön bejáratú baristánk egy hős! Aztán ott van a konditerem is, ahol mindig tiszta törülközők várnak. Ingyenes reggel és uzsonna, mindennap. Játékszoba ügyességi játékok, biliárd, csocsó, léghoki, pingpong bajnokságok – kell lennél több?”

8. AO

Hol? Boltonban.

Mi? Konyhai berendezéseket online árusító vállalat.

Miért? Ahogy a Zooplánál is, az AO-nál is kedvelik a tematikusságot, de itt a Lego és a foci az alapja mindennek. Az irodában egy Starbucks is helyet kapott, de a léghoki és a pool-asztal sem hiányozhat innen.

Róla mondták: „Olyanok vagyunk, mint egy nagy család! Ingyenes reggeli, csokoládé, chips és gyümölcs! Na meg Starbucks!”

7. Splunk

Hol? Londonban.

Mit? Adatelemző szoftvereket készítenek.

Miért? Az irodát a graffitik világa jellemzi, ingyen frissítőket és falatkákat kapnak a dolgozók.

Róla mondták: „Egy igazán vidám és kellően motivált csapat, rengeteg összejövetel és évente egy közös utazás a Splunk főhadiszállására, San Franciscoba!”

6. Smarkets

Hol? Londonban.

Mit? A sportfogadásokkal foglalkoznak.

Miért? Ingyenes élelmiszer, ingyenes havi bulik, és rengeteg munkán kívüli, közös tevékenység, hatalmas TV képernyők és sok FIFA!

Róla mondták: „Nagyszerű a közösség hangulata, mindenki együtt ebédel, laser tag, foci, tollaslabda!  A múlt hónapban cselló koncerten voltunk együtt, egy remek szakács főz ránk, ráadásul az iroda a Tower Bridge-re néz!”

forrás: glassadoor

SOCIAL BOX