A 10 LEGJOBB NAGY-BRITANNIÁBAN TALÁLHATÓ IRODA – 2. RÉSZ

Egy korábbi írásunkban leírtuk, miért éis fontos ez a lista. Abban a 6-10. helyezetteket vettük górcső alá, ám most ideje bemutatni a legjobbakat! Íme, a Glassdoor 10-es listájának 5 legjobb brit irodája:   5. Red Bull UK Hol? Londonban. Mit? Energiaitalgyártó cég. Miért? Csodálatos tetőterasz és városi kilátás tartozik az irodához. Extraként a szintek között csúszdával lehet közlekedni! […]

Egy korábbi írásunkban leírtuk, miért éis fontos ez a lista. Abban a 6-10. helyezetteket vettük górcső alá, ám most ideje bemutatni a legjobbakat!

Íme, a Glassdoor 10-es listájának 5 legjobb brit irodája:

 

5. Red Bull UK

Hol? Londonban.

Mit? Energiaitalgyártó cég.

Miért? Csodálatos tetőterasz és városi kilátás tartozik az irodához. Extraként a szintek között csúszdával lehet közlekedni!

Róla mondták: „Mindenki nagyon barátságos! Vidám környezet, esztétikus iroda, és mindenki mindenkinek segít, amiben csak tud.”

4. Innocent Drinks

Hol? Londonban.

Mit? Smoothie és egyéb frissítőket készítő vállalat.

Miért? A fűvel borított padló és piknik padok miatt úgy néz ki, mint egy takaros kis angol falu. Az arculattal azt akarták elérni, hogy tükrözze a vállalat személyiségét: egyszerre legyen vidám és szemtelen.

Róla mondták: „Remek a vállalati kultúra és jó lehetőség a dolgozók számára. Inspiráló hely tele intelligens és hozzáértő kollégával.”

3. Bazaarvoice

Hol? Londonban.

Mit? Cégek számára készít weboldallal és látogatásokkal kapcsolatos statisztikákat.

Miért? Letisztult, egyszerű, de sajátságos dizájn, vicces kiegészítőkkel megspékelve. Ráadásul saját kávézója is van!

Róla mondták: „Jó emberekkel vagyok körülvéve, akik igyekeznek a mindennapokat szebbé és vidámabbá varázsolni. Ha jó vagy a munkádban, a cég számtalan lehetőséget tartogat számodra!”

2. TransferWise

Hol? Londonban.

Mit? Online nemzetközi pénzutalásokkal foglalkoznak.

Miért? Szauna, tetőterasz, különleges függőágyak, dizájnos iroda.

Róla mondták: „Ingyenes reggeli, mozi, csapatépítők, közös ebédek, figyelnek az egészségünkre és a munkahelyi jóllétre.”

1. AutoTrader

Hol? Manchesterben és Londonban.

Mit? Gépjármű értékesítési hirdetésekkel foglalkoznak.

Miért? Itt tényleg minden az autók körül forog: autós tárgyaló, autós pihenő, de a hitelesség kedvéért még igazi autók is vannak az irodában!

Róla mondták: „Inspiráló munkakörnyezet, ahol a nagy család részesének érzem magam! Szenvedélyes munkatársakkal dolgozom együtt, akik az iparban áttörő sikereket akarnak elérni innovatív módon.”

forrás: glassadoor

SOCIAL BOX