Új ügyvezető a HB Reavis Magyarország élén

A HB Reavis 2007-ben kezdte meg működését Magyarországon, és azóta Budapest egyik vezető irodafejlesztőjévé nőtte ki magát. Radnóty Zoltán vezetése alatt a vállalat a gazdasági válság közepén sikeresen átadta első irodaépületét, a Váci Corner Offices-t, amely 2015-ben a bérlők szavazatai alapján Az Év Irodaháza lett. A HB Reavis nemrég kezdte meg mérföldkőnek számító új projektje, a több […]

A HB Reavis 2007-ben kezdte meg működését Magyarországon, és azóta Budapest egyik vezető irodafejlesztőjévé nőtte ki magát. Radnóty Zoltán vezetése alatt a vállalat a gazdasági válság közepén sikeresen átadta első irodaépületét, a Váci Corner Offices-t, amely 2015-ben a bérlők szavazatai alapján Az Év Irodaháza lett. A HB Reavis nemrég kezdte meg mérföldkőnek számító új projektje, a több ütemben megvalósuló Agora Budapest építési munkálatait, amely 2023-ra 136 000 négyzetméter bérbe adható irodát és kiskereskedelmi területet kínál majd. Ikonikus designjával, széles szolgáltatáskínálatával, emberközpontú irodáival és tágas közösségi tereivel a projekt jelentősen átformálja majd a Váci út és a Róbert Károly körút forgalmas csomópontját.

„Nagy öröm volt számomra, hogy a kezdetektől fogva vezethettem a HB Reavis magyarországi csapatát. Különösen büszke vagyok a helyi csapat profizmusára, a cég kedvező hazai megítélésére és folyamatban lévő, inspiráló Agora Budapest irodafejlesztésünkre, amely nemzetközi szinten is mérföldkő a cégünk életében” – fogalmazott Radnóty Zoltán.

Pavel Trenka, a HB Reavis Csoport vezérigazgatója elmondta: „Szeretném megköszönni Zoltánnak, hogy hozzájárult magyarországi üzleti tevékenységünk megalapozásához, megszervezéséhez, majd a cég kulcsszereplővé válásához a budapesti irodapiacon. A politikai és piaci kihívások közepette is megállta a helyét, így a HB Reavis stabil fejlődési mutatókkal, nagyléptékű fejlesztésekkel és egy professzionális szakembergárdával folytathatja tevékenységét”.

Radnóty Zoltán az elkövetkezendő hetekben tovább segíti a cég működését és pozíciójának zökkenőmentes átadását, amelyet hamarosan Jan Hübner vesz át. Hübner jelenleg a HB Reavis Poland igazgatósági tagjaként a lengyel kivitelezési üzletág vezetője, és egy több mint 50 szakemberből álló csapatért felel. 2012 és 2017 között körülbelül 500 millió euró összértékű projektért felelt, köztük a Varsó legelismertebb irodafejlesztései közé tartozó Gdański Business Centerért és a Varso Place-ért.

Hübner munkája nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a HB Reavis mindössze pár év alatt Varsó egyik vezető irodafejlesztőjévé vált. Ezt olyan elismerések fémjelzik, mint az AON Hewitt által 2016-ban odaítélt „Lengyelország Legjobb Munkáltatója” cím, illetve a CEE Quality Awards gálán 2017-ben elnyert „Közép-Kelet Európa Legjobb Fejlesztője” díj.

Mielőtt 2012-ben Lengyelországba költözött, Hübner 2 évig Csehországban dolgozott projektvezetőként, ahol a vállalat első prágai fejlesztése, a River Garden kivitelezési terveit és munkálatait felügyelte. Emellett ő irányította a fenntarthatósági irányelvek és a zöld építési szabványok (BREEAM minősítés) bevezetését a cégen belül. A hamarosan hivatalba lépő új ügyvezető irányításával a HB Reavis többek közt az Agora Budapest építésével folytatja sikeres munkáját, amely több mint 12 000 dolgozónak kínál majd emberközpontú munkahelyet.
 

SOCIAL BOX