Az Audi egy pazar klubot gründolt Brazíliában. Fedőnéven iroda

Az 1500 négyzetméteres munkahely laza alaprajzi kialakítással rendelkezik, a bűvös szó a fluiditás volt, vagyis az egyes helyiségek szinte egymásba folynak, hogy jobban érvényesüljön a szinergia és erősödjön a kommunikáció. Elegendő tárgyaló áll rendelkezésre ahhoz, hogy az interakciót csúcsra járathassák, ezen kívül kialakítottak fókusz szobákat, informális tárgyalókat és más kollaborációs területeket. Ha egy látogató belép […]

Az 1500 négyzetméteres munkahely laza alaprajzi kialakítással rendelkezik, a bűvös szó a fluiditás volt, vagyis az egyes helyiségek szinte egymásba folynak, hogy jobban érvényesüljön a szinergia és erősödjön a kommunikáció. Elegendő tárgyaló áll rendelkezésre ahhoz, hogy az interakciót csúcsra járathassák, ezen kívül kialakítottak fókusz szobákat, informális tárgyalókat és más kollaborációs területeket.

Ha egy látogató belép a 14. emeleten az irodába, akkor rögtön hatalmába keríti a wow-érzés, olyan erős és intenzív dizájnelemek karakterizálják az Audi új munkahelyét. Már eleve a négy felvonóban az Audi különböző modelljei díszítik a falakat, vagyis a vendég már itt ráhangolódhat az autós fílingre.

Az asztalokat is átrendezték, amely szintén erősítette az együttműködést és a kommunikációt a csapatok között. A mindenütt megjelenő hatalmas grafikák pedig biztosítják, hogy a munkatársak állandóan az Audi univerzumban érezzék magukat. Mindenütt az egyterű iroda koncepciója hódít, kivéve néhány területet, amelyek zártak: itt említhetjük meg a jogi, a HR és az értékesítési osztályokat.

Ha az aktuális feladat nagyobb koncentrációt és csendet igényel, lehetőség van a fókuszhelyiségek használatára, míg a telefonfülkékben megtalálhatók a multimédiás funkciók is a távoli kapcsolatok felvételéhez. Olyan zónát is kialakítottak, ahol a ritkábban betérő kollégák dolgozhatnak, mint például a tanácsadók vagy a külföldről érkező munkatársak.

A közösségi tér a biliárdasztallal és a bárral mindenesetre olyan mint egy zártkörű klub, ahová csak tagok léphetnek be. Ellentétben Woody Allen híres mondásával – mi szerint „sohasem lennék egy olyan klub tagja, amely elfogadna engem tagjának” – itt bizony szívesen lennénk tagok.

SOCIAL BOX