Az Uber irodája Londonban is szakít. Egy játszóházat alakítottak ki felnőtteknek

Ezt a pozitív érzést biztosítja az Uber új 1000 négyzetméteres londoni irodája, amelyet a Denton Associates tervezett. A cég egyébként is erős formatervezési mintákkal és színekkel rendelkezik, amelyeket a Denton is különböző módon alkalmazott az új munkahelyen. A természetes falfelületektől az anyagválasztékig és az asztalos munkákig számos apró elemben jelenik meg ez a sokszínű és […]

Ezt a pozitív érzést biztosítja az Uber új 1000 négyzetméteres londoni irodája, amelyet a Denton Associates tervezett. A cég egyébként is erős formatervezési mintákkal és színekkel rendelkezik, amelyeket a Denton is különböző módon alkalmazott az új munkahelyen.

A természetes falfelületektől az anyagválasztékig és az asztalos munkákig számos apró elemben jelenik meg ez a sokszínű és izgalmas világ. Ezzel a széles dizájnpalettával kreatívan tudtak erős identitást biztosítani az irodában. A színes és játékos minták szinte egy játszóházat formálnak, ahol a dolgozók is folyton egy nagyszabású játszmában érezhetik magukat.

A UBER logóját egy üde zöld mohafalra helyezték el, amely így a belépő vendéget vagy munkatársat egy erős gesztussal köszönti. Ez a fogadó tér az informális terek közé ékelődik be, amely jelzi, hogy mindenütt a személyesség dominál, egy abszolút testre szabott munkahelyről beszélhetünk.

A privát tárgyalók és az informális kis helyiségek a legkülönbözőbb stílusokban és bútorokkal együtt jelennek meg, így az ügyfeleket a hozzájuk leginkább illő térben fogadhatják. Vagyis már ezen a szinten megkezdődik a „szocializáció”, az ügyfél „becserkészése”.

A megjelenő bútorok együttesen egy egységes rendszert és világot alkotnak. A breakout területeken a habkönnyű székek, a szövetek, a színek és az egyedi világítás eklektikus keveréke biztosítja az otthonosság érzetét.

SOCIAL BOX