Bővült a Cushman & Wakefield irodabérbeadási csapata

A Cushman & Wakefield előtt Zsófia több, mint 2 évig a Robertson Hungary vállalatnál dolgozott Property Advisor pozícióban, ahol jelentős ügyleteken dolgozott és nagy tapasztalatot szerzett mind a bérlő- és a bérbeadó képviseleti megbízások terén. Gergely egyenesen az egyetemről csatlakozott a Cushman & Wakefield-hez, feladata az első időszakban potenciális ügyfelek felkutatása és a bérbeadó képviselet lesz. […]

A Cushman & Wakefield előtt Zsófia több, mint 2 évig a Robertson Hungary vállalatnál dolgozott Property Advisor pozícióban, ahol jelentős ügyleteken dolgozott és nagy tapasztalatot szerzett mind a bérlő- és a bérbeadó képviseleti megbízások terén. Gergely egyenesen az egyetemről csatlakozott a Cushman & Wakefield-hez, feladata az első időszakban potenciális ügyfelek felkutatása és a bérbeadó képviselet lesz.

Pados Gergely, a Cushman & Wakefield magyarországi vezetője elmondta: “Nagyon örülünk Zsófia és Gergely csatlakozásának. Úgy látjuk, a budapesti irodapiac továbbra is nagyon aktív, és várhatóan az elkövetkezendő években is az lesz. Sok megbízásunk van és a következő hónapokban talán még tovább bővítjük a csapatot. Irodabérbeadási részlegünk továbbra is elkötelezett és a lehető legkiemelkedőbb szolgáltatást nyújtja ügyfeleinek.”

SOCIAL BOX