A Takarék Csoport mozgó bankfiókokkal járja a vidéket

Teljesen új dimenziókba helyezi a magyarországi banki ügyintézést a Takarékbank legújabb fejlesztése. Míg eddig személyesen kizárólag úgy lehetett pénzügyi szolgáltatásokat igénybe venni, ha valaki felkeresett egy bankfiókot, addig a jövőben a bankfiók megy az ügyfélhez. A település főterén vagy akár a házunk előtt is megálló Takarék-buszban a lakossági és vállalati ügyfelek elérhetik a takarékok termékeit […]

Teljesen új dimenziókba helyezi a magyarországi banki ügyintézést a Takarékbank legújabb fejlesztése. Míg eddig személyesen kizárólag úgy lehetett pénzügyi szolgáltatásokat igénybe venni, ha valaki felkeresett egy bankfiókot, addig a jövőben a bankfiók megy az ügyfélhez. A település főterén vagy akár a házunk előtt is megálló Takarék-buszban a lakossági és vállalati ügyfelek elérhetik a takarékok termékeit és szolgáltatásait. A Takarék-buszban egyaránt lehet például személyi kölcsönt, Családi Otthonteremtési Kedvezményt vagy vállalkozói hiteleket igényelni, továbbá folyószámlát kezelni és pénzt befektetni, az ATM-ből pedig a készpénzfelvétel is megoldott. A kisbusz minden szempontból megfelel a bankbiztonsági szabályoknak.

Bár ma már alig van olyan áru, amit ne lehetne házhoz szállíttatni, ez alól eddig a hazai bankszektor termékei kivételt jelentettek. Ezen változtat a Takarékbank új, innovatív fejlesztése. Az utazó bankban a személyes ügyintézéshez még mindig jelentős számban ragaszkodó ügyfelek – legyenek magánszemélyek vagy vállalkozók – úgy érezhetik magukat, mint egy bankfiókban. A pénz befizetése és ATM-es felvétele mellett a buszban utazó szakképzett banki ügyintézőn keresztül nemcsak pénzügyi termékeket és szolgáltatásokat igényelhetnek, hanem személyre szabott tanácsokat kaphatnak ahhoz, mibe tegyék a pénzüket, vagy milyen forrás passzol a leginkább elképzeléseik megvalósításához, vállalkozásuk fejlesztéséhez.

Az utazó bankban azok is könnyedén intézhetik a pénzügyeiket, akik olyan távoli településeken élnek, ahol egyetlen bankfiók sem működik, s a legközelebbi kirendeltség kilométerekre található. Az innovatív szolgáltatás várhatóan nagy népszerűségnek örvend majd a kisebb települések idősebb és fiatalabb lakosainak, vállalkozóinak és önkormányzatainak körében. A Takarékbank mozgó bankja különösen fontos és kényelmes, ügyfélbarát megoldás egy olyan időszakban, amikor a hazai hitelintézetek sorra zárják be a vidéki fiókjaikat.

“A takarékok közel annyi bankfiókot üzemeltetnek, mint az összes többi bank együttvéve. Ezzel az ötletes szolgáltatással még egy lépéssel közelebb kerülünk az ügyfeleinkhez”,   – jelentette ki Vida József, a Takarékbank Zrt. elnök-vezérigazgatója. Hozzátette: „a Takarék Csoport itt nem áll meg, hamarosan újabb innovatív fejlesztésekkel rukkolunk elő.”

SOCIAL BOX