Az Infogroup csapatát erősíti Kővári Éva

Éva az elmúlt 3 évben szinte kizárólag a dél-budai régióval foglalkozott és több ezer négyzetméter irodaterület bérbeadása fűződik a nevéhez. Irodapiaci karrierjét 2008-ban kezdte: a GVA Robertson majd Citireal Advisors-nál szerzett ügynöki tapasztalatot, ezután helyezkedett el a fejlesztői oldalon.  Az Infogroup-hoz a GRT Group-tól érkezett, ahol a fejlesztés alatt álló, szintén XI. kerületi Office Garden […]

Éva az elmúlt 3 évben szinte kizárólag a dél-budai régióval foglalkozott és több ezer négyzetméter irodaterület bérbeadása fűződik a nevéhez. Irodapiaci karrierjét 2008-ban kezdte: a GVA Robertson majd Citireal Advisors-nál szerzett ügynöki tapasztalatot, ezután helyezkedett el a fejlesztői oldalon.

 Az Infogroup-hoz a GRT Group-tól érkezett, ahol a fejlesztés alatt álló, szintén XI. kerületi Office Garden III épületének bérbeadásáért volt felelős. Munkája eredményeként az épület 85%-át még a használatbavételi engedély megszerzése előtt sikerült bérbeadni.

Makkai Zsuzsanna, az Infogroup értékesítési és marketing igazgatója szerint: „Kővári Évával egy rendkívül tapasztalt és profi kolléganővel gazdagodik az Infogroup csapata. Évi, most épülő irodaházunk, a Bartók Udvar II hasznosításáért felel, szerteágazó tapasztalata, magával ragadó személyisége és lendülete nagy támogatás számunkra. Régóta ismerjük egymást és nagyon örülök, hogy úgy döntött csatlakozik hozzánk.”

SOCIAL BOX