Street art-tal dekorálta az Infogroup a Bartók Udvar II kerítését

Az avantgárd stílusú dizájnt az épület látványterve ihlette, a színek és arányok tükrözik a fiatalos dinamikát, amit a fejlesztő Infogroup már a tervezésnél belecsempészett a részletekbe. „Nagyon örültem a felkérésnek és őszintén értékelem az Infogroup részéről azt a nyitottságot és hozzáállást, amiért egy művészt szándékoztak felkérni egy ilyen jellegű a munkára. Az az újító szemlélet […]

Az avantgárd stílusú dizájnt az épület látványterve ihlette, a színek és arányok tükrözik a fiatalos dinamikát, amit a fejlesztő Infogroup már a tervezésnél belecsempészett a részletekbe.

„Nagyon örültem a felkérésnek és őszintén értékelem az Infogroup részéről azt a nyitottságot és hozzáállást, amiért egy művészt szándékoztak felkérni egy ilyen jellegű a munkára. Az az újító szemlélet részükről, hogy kihasználják a tulajdonukban álló üres felületeket, és lehetőséget adnak egy alkotóművésznek a közterületen való legális festéshez szerintem példaértékű lehetne más cégcsoportok és vállalatok számára is. Tudom, hogy rajtam kívül még sokan vagyunk, akik örülnének hasonló jellegű megbízásoknak, melyben a művész egyedi stílusa és látásmódja párosul a megbízó igényével és elvárásával; az ilyen tartalmú együttműködést pedig ettől a ponttól hívhatjuk akár street artnak is.”

Makkai Zsuzsanna, az Infogroup értékesítési és marketing igazgatója szerint „ A dinamizmus és egyediség az épülő Bartók Udvar II fontos jellemzői, ezért is kértünk fel egy képzőművészt az együttműködésre. Egy építkezésnél a kerítés praktikus célokat szolgál, mi viszont úgy gondoltuk, hogy szuper lenne, ha egyben művészeti értéket is hordozna. Petyka egy átlagos farost kerítésből varázsolt street artot.”

A dél-budai lokáció hiánypótló beruházása 2018 végétől A+ kategóriás egyedi igényekre szabott irodákkal várja bérlőit.