A Váci Greens legújabb irodaházát is megrohamozták a bérlők

Az AON a világ vezető kockázatkezelési-, biztosítási-, viszontbiztosítási-, nyugdíj és humánerőforrás tanácsadó cége. A világon közel 50 ezer munkavállalója segítségével hatékony megoldásokat kínál a vállalati kockázatkezelés, biztosítási portfoliókezelés, valamint a munkaerő-gazdálkodás területén. „Elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy jelentős minőségi változást kínáló irodai környezetbe költözzön a cégünk” – fogalmaz Gerendai Károly, az AON Magyarország ügyvezetője. […]

Az AON a világ vezető kockázatkezelési-, biztosítási-, viszontbiztosítási-, nyugdíj és humánerőforrás tanácsadó cége. A világon közel 50 ezer munkavállalója segítségével hatékony megoldásokat kínál a vállalati kockázatkezelés, biztosítási portfoliókezelés, valamint a munkaerő-gazdálkodás területén. „Elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy jelentős minőségi változást kínáló irodai környezetbe költözzön a cégünk” – fogalmaz Gerendai Károly, az AON Magyarország ügyvezetője. „A Váci Greens „D” épülete ideális választásnak bizonyult, mivel az épület a lehető legmagasabb műszaki színvonalat képviseli, kiemelkedően hatékony és ergonomikus tereket biztosít munkatársaink számára”.

A Váci Greens irodapark exkluzív, „A+” kategóriás területet kínál egyedülállóan zöld, közösségi környezetben. A Váci Greens tervezése és kialakítása a legjobb építészeti megoldásokat ötvözi a legújabb építési technológiákkal, ennek köszönhetően az üzemeltetési költségek alacsonyak. A projekt környezettudatossága is egyedülálló, amelyet a BREEAM „Excellent” minősítés is bizonyít. A Váci Greens „D” épülete az irodapark több ezer négyzetméteres közösségi terének közepére néz. Ez a „piazza” is, mint minden a Váci Greens-en belül, a bérlők kényelmét szolgálja.

„Büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan nemzetközileg elismert, piacvezető cég költözik a Váci Greens „D” épületbe, mint az AON” – mondta Püschl Nikolett, az Atenor bérbeadási vezetője. „Ezzel a tranzakcióval az épület bérbeadottsága meghaladja az 50 százalékot, amelyet kiemelkedő sikernek tekintünk, mivel ezt már az átadás előtt elértük. A Váci Greens „D” épületének kivitelezési munkálatai januárban lezárulnak, és még ugyanebben a hónapban a tervezett határidőre átadjuk az irodaházat. A Váci Greens sikertörténetének méltó folytatása a „D” irodaház, hiszen eddig is a Váci Greens fejlesztés minden egyes fázisa (A, B, C) már a használatbavételt megelőzően nagyrészt bérbeadásra került.”

A tranzakció során az AON Magyarország a CBRE közreműködésével talált új irodájára, míg a projektet fejlesztő Atenort a Robertson képviselte.

 

SOCIAL BOX