Új felsővezetők a HB Reavis Csoport élén

Az új vezérigazgató, Marian Herman több mint 8 éve csatlakozott a HB Reavishoz, korábban a vállalat pénzügyi igazgatói posztját töltötte be, valamint tagja volt az igazgatóságnak is. A vezérigazgató-helyettesi pozíció egy új titulus a cégcsoportnál, a kinevezett Radim Rimanek több mint 5 éve igazgatósági tag. Pavel Trenka ötéves megbízásának lejártával a tervezett módon adja át a vezérigazgatói pozíciót az őt […]

Az új vezérigazgató, Marian Herman több mint 8 éve csatlakozott a HB Reavishoz, korábban a vállalat pénzügyi igazgatói posztját töltötte be, valamint tagja volt az igazgatóságnak is. A vezérigazgató-helyettesi pozíció egy új titulus a cégcsoportnál, a kinevezett Radim Rimanek több mint 5 éve igazgatósági tag. Pavel Trenka ötéves megbízásának lejártával a tervezett módon adja át a vezérigazgatói pozíciót az őt váltó szakembernek. Trenka 2007-ben csatlakozott a HB Reavishoz, és a jövőben az igazgatótanács tagjaként (Non-Executive Board Director) erősíti a vállalatot Maarten Hulshoff és az alapító Ivan Chrenko mellett.
 
Az új vezetés alatt a HB Reavis tovább folytatja üzleti stratégiájának megvalósítását: olyan nagyszabású, emberközpontú irodai és kiskereskedelmi terek fejlesztését, amelyek kedvező hatással vannak a produktivitásra, a jólétre és pozitív élményeket nyújtanak a tereket használók és a környező közösségek számára.
 
“Örömmel adom át a stafétabotot Mariannak és Radimnak, akik az utóbbi években meghatározó szerepet játszottak a HB Reavis gyors növekedésében, melynek köszönhetően Európa egyik vezető vállalatává váltunk az innovatív iroda- és közösségi terek kialakításában. Izgatottan várom, hogy az igazgatótanács tagjaként segíthessem a munkájukat, és hozzájárulhassak üzleti stratégiánk megvalósításához.” – nyilatkozta Pavel Trenka, a leköszönő vezérigazgató.

A HB Reavis gyors növekedésének köszönhetően Európa egyik legnagyobb ingatlanfejlesztőjévé vált: működése Közép-Kelet-Európára, Németországra és az Egyesült Királyságra is kiterjed, és jelenleg több mint 20 fejlesztés található a portfóliójában.  

A vállalat jelenleg is számos nagy volumenű fejlesztésen dolgozik, többek között az Agora Budapest első fázisának kivitelezésén, a londoni Waterloo közlekedési csomópontnál található Elizabeth House átépítésén, a Foster + Partners által tervezett Varso Place 53 emeletes toronyházán, amely Európa egyik legmagasabb épülete lesz, vagy a pozsonyi Nivy állomás fejlesztésén. A HB Reavis mindezek mellett számos új szolgáltatást is indított, mint például az Origameo, mely a vállalatok költözése során segíti az igényre szabott modern munkakörnyezet kialakítását, vagy ilyen még a co-working irodákat biztosító HubHub is.
 

SOCIAL BOX