Forradalmi applikáció a Mill Park irodaházban

A Skanksa Magyarországon először a lassan elkészülő Mill Park irodaházban helyezi üzembe Building App alkalmazását, amelyet az ide költöző bérlők és munkatársaik használhatnak. Az alkalmazás szinte a mindennapok valamennyi részletére kiterjed, legyen az épületüzemeltetés vagy közösségépítés. A Building App információt nyújt az épülettel kapcsolatos adatokról és az ott elérhető kényelmi szolgáltatásokról, ezen kívül az alkalmazottak […]

A Skanksa Magyarországon először a lassan elkészülő Mill Park irodaházban helyezi üzembe Building App alkalmazását, amelyet az ide költöző bérlők és munkatársaik használhatnak.

Az alkalmazás szinte a mindennapok valamennyi részletére kiterjed, legyen az épületüzemeltetés vagy közösségépítés. A Building App információt nyújt az épülettel kapcsolatos adatokról és az ott elérhető kényelmi szolgáltatásokról, ezen kívül az alkalmazottak számára a közösség építésének ideális platformja.

A felhasználók számos lehetőséget igénybe vehetnek a Building App segítségével, így  az applikáció legfontosabb funkciói az épülettel kapcsolatban alapinformációk az ingatlanról, a karbantartásra vonatkozó információk jelentése, illetve az irodaházzal kapcsolatos felmérések, kutatások. A szolgáltatások között említhetjük meg az irodaház közelében található üzletek megjelenítését, de a belső étterem menüjét is láthatjuk, sőt, lehetőség lesz ételrendelésre is.

A közösségépítés során lehetőség nyílik a kollégák számára eseményeket létrehozni, az app a networking kiváló terepe, valamint például az autómegosztó funkciót is alkalmazhatják. Az épületben dolgozók személyes és szakmai információkkal frissíthetik saját profiljukat, és kollégáikat is megtalálhatják a rendszeren keresztül.

A Skanska a munkahelyi jóllétet ezzel új szintre helyezi, hiszen a vállalat egyik fontos filozófiai alapelve a bérlők kényelme, a nagybetűs wellbeing, amelyek megvalósításában mindig is élen járt. A fizikai tényezők mellett immár a digitalizáció vívmányait is beemelték abba a szolgáltatási csomagba, amelyet kínálnak a bérlőiknek.

Végezetül említsünk meg néhány jólléti megoldást a Mill Parkban: relaxálásra és alternatív munkavégzésre egyaránt alkalmas park, ahol külső edzőterem, csocsó, asztali tenisz is lesz; tervezik a concierge szolgáltatást, illetve a zöld megoldásokat jelzi a LEED Gold minősítésre való törekvés.

SOCIAL BOX