A STRABAG PFS újabb díjat kapott facility management kategóriában

A HOF Awards az egyik legrangosabb szakmai díj a kereskedelmi ingatlanpiacon. Különleges nevezési rendszere során minden egyes pályázatot több mint ezer kereskedelmi ingatlanpiaci szakember értékel Európa több országában. Közép-Európa egyik legjelentősebb ingatlanfejlesztői szaklapja, a CIJ Journal ítélete szerint a vállalat szolgáltatásainak egyedülálló komplexitását, folyamatos növekedését és szakmai fejlődését, valamint a magyar ingatlanpiacon betöltött vezető szerepét […]

A HOF Awards az egyik legrangosabb szakmai díj a kereskedelmi ingatlanpiacon. Különleges nevezési rendszere során minden egyes pályázatot több mint ezer kereskedelmi ingatlanpiaci szakember értékel Európa több országában.

Közép-Európa egyik legjelentősebb ingatlanfejlesztői szaklapja, a CIJ Journal ítélete szerint a vállalat szolgáltatásainak egyedülálló komplexitását, folyamatos növekedését és szakmai fejlődését, valamint a magyar ingatlanpiacon betöltött vezető szerepét díjazták, a régiós ingatlanpiaci szakmai verseny legjobbjának járó HOF Awards elismeréssel.

A díjat Vágó László a cég vezérigazgatója vette át az április 5-én, Prágában megtartott díjátadó ünnepségen, mely 250 nemzetközi ingatlanpiaci szakember részvételével került megrendezésre.

SOCIAL BOX