Új projektigazgató irányítja a Millennium Gardens munkálatait

A fejlesztés létrejöttét újonnan kinevezett projektigazgató támogatja, továbbá két új kolléga erősíti a közvetlenül a Duna parton elhelyezkedő, mintegy 1 km hosszú sétány mentén épülő irodaház projektcsapatának műszaki részlegét, és új kolléga érkezett a projekt bérbeadási feladataira is. Borzásiné Danilovics Anikó, korábbi építési szakértő 2018 februárjától kezdődően projektigazgatóként erősíti a vállalatot. Új pozíciójában ő felel […]

A fejlesztés létrejöttét újonnan kinevezett projektigazgató támogatja, továbbá két új kolléga erősíti a közvetlenül a Duna parton elhelyezkedő, mintegy 1 km hosszú sétány mentén épülő irodaház projektcsapatának műszaki részlegét, és új kolléga érkezett a projekt bérbeadási feladataira is.

Borzásiné Danilovics Anikó, korábbi építési szakértő 2018 februárjától kezdődően projektigazgatóként erősíti a vállalatot. Új pozíciójában ő felel a Millennium Gardens megvalósulásáért és kivitelezési folyamataiért. Borzásiné Danilovics Anikó 2000-ben csatlakozott a TriGranit-hoz, és az azt követő közel két évtizedben olyan magyarországi TriGranit projektek létrejöttéhez járult hozzá projektvezetőként, mint a Művészetek Palotája, a Duna-Pest Rezidenciák, a Millennium Towers I-II-III vagy a K&H Székház.

A fejlesztés projektcsapatának műszaki részlegét idén februártól Czifra Andrea műszaki koordinátor, illetve áprilistól Kádas József site manager is erősítik. Szakmai pályafutásuk során mindketten részt vettek korábbi TriGranit fejlesztések kivitelezésének műszaki felügyeletében: Czifra Andrea a K&H Székház megvalósításában vett részt munkahelyi mérnökként, Kádas József pedig a Millennium Towers I, II és III kivitelezését felügyelte építésvezetőként, valamint a K&H Székház felelős műszaki vezetője volt.

A vállalat bejelentette továbbá Takács Mónika érkezését is, aki bérbeadási menedzser pozícióban erősíti a TriGranitot 2018. június 21-től kezdődően. Takács Mónika csatlakozását követően elsősorban a Millennium Gardens irodaház bérbeadásáért és a bérlőkkel való kapcsolattartásért felel majd. Több, mint 20 évre visszatekintő szakmai pályafutása során olyan hazai és nemzetközi vállalatoknál tevékenykedett szenior bérbeadási menedzserként, mint például az ECE Projektmanagement Budapest Kft., a Jones Lang LaSalle, az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. vagy a Horizon Development.

SOCIAL BOX