Hosszútávú bérleti szerződést írt alá a Bixbit az Infopark I épületében

A bixbit új kategóriát teremt a csoportmunka szoftverek terén. A megoldás a szervezet sikeres működéséhez elengedhetetlen négy területet – dokumentumkezelés, csoportmunka, feladatkezelés, munkafolyamatok – fog össze egyetlen áttekinthető online felületen, ezzel biztosítva, hogy az egyének, munkacsoportok, divíziók, telephelyek és így a teljes vállalat a hatékonyabb és eredményesebb működés útjára lépjen. Több területen is sikeres megoldást […]

A bixbit új kategóriát teremt a csoportmunka szoftverek terén. A megoldás a szervezet sikeres működéséhez elengedhetetlen négy területet – dokumentumkezelés, csoportmunka, feladatkezelés, munkafolyamatok – fog össze egyetlen áttekinthető online felületen, ezzel biztosítva, hogy az egyének, munkacsoportok, divíziók, telephelyek és így a teljes vállalat a hatékonyabb és eredményesebb működés útjára lépjen. Több területen is sikeres megoldást kínál: üzemeltetés, beszerzés, IT hiba és eszközmenedzsment, vevői reklamációkezelés, humánerőforrás, számlajóváhagyás és szerződéskezelés.

„Örömünkre szolgál, hogy hosszútávú bérleti szerződést sikerült aláírnunk a Bixbit Zrt.-vel az Infopark I épületében. Nagy várakozással kezdtünk bele a hosszútávú együttműködésbe egy ilyen innovatív megoldásokat kínáló céggel, mint a Bixbit. Büszkeséggel tölt el, mikor egy újabb cég választja székhelyénekl az Infoparkot, hiszen ez egy fontos visszajelzés számunkra arról, hogy jól kezeljük az ingatlanokat, és bérlőink is elégedettek.” -nyilatkozta a szerződéskötés kapcsán Honi Katalin, a STRABAG PFS Asset és Property Management üzletág igazgatója, az épület tulajdonosa, a HGA Capital német ingatlanbefektető képviseletében.

SOCIAL BOX