Megújult a JLL irodája a napfényes Kaliforniában

Az M Moser Associates alakította át az elavult, csaknem 4000 m2-es irodát egy modern innovatív térré, ahol a vállalat által képviselt értékeket és kultúrát a mindennapokban is megtapasztalhatják a munkatársak. Az elzárt, paravánnal szeparált kis irodabokszokat megszüntették, hogy olyan hatékony munkaállomásokat alakítsanak ki, amelyek biztosítják a természetes fényhez való hozzáférést, illetve az egyes projektcsapatok szabad […]

Az M Moser Associates alakította át az elavult, csaknem 4000 m2-es irodát egy modern innovatív térré, ahol a vállalat által képviselt értékeket és kultúrát a mindennapokban is megtapasztalhatják a munkatársak.

Az elzárt, paravánnal szeparált kis irodabokszokat megszüntették, hogy olyan hatékony munkaállomásokat alakítsanak ki, amelyek biztosítják a természetes fényhez való hozzáférést, illetve az egyes projektcsapatok szabad szemmel is láthatják egymást. Az együttműködő zónák mellett önálló munkavégzésre is adódik lehetőség, mindezeket a tereket a munkaállomások köré szervezték, hogy mindenki szabadon választhasson.

A társalgó méretét is megduplázták, egy csomó zölddel feldobták, így próbálják meg ösztönözni az alkalmazottakat az informális beszélgetésekre, mindemellett San Francisco szellemét megjelenítő tematikus szobák kínálnak változatosságot.

Az iroda központi szerepét egy korábban elhanyagolt lépcsőház tölti be,  amely lehetővé teszi a két emelet közötti zökkenőmentes áramlást, ez tovább erősíti a JLL csapat összetartozását. Egyedi terek és szolgáltatások találhatók a két szinten, amelyek folyamatos mozgásra késztetik a dolgozókat. De az új befogadó közeg erősíti az ügyfelekkel történő hatékony együttműködést is.

A felső szinten igényes formavilág várja az alkalmazottakat, hiszen itt található a dinamikus digitális fal, a nagy galéria, illetve a bővíthető konferenciaterem, ahonnan pazar kilátás nyílik a városra. Az alsó szinten pedig az ügyfeleket fogadják, valamint a dolgozók itt lazulhatnak egy kicsit, hiszen a társalgóban egy nagy játékteret alakítottak ki, ahol tévézni, játszani, trécselni lehet. A társalgó mellett a konyha pedig igazi pub-hangulatot áraszt.

SOCIAL BOX