Buddha Original Sushi & Wok Bar nyílt a Váci Greens D irodaházban

A Buddha Original új egysége az Atenor új, közel 1 500 négyzetméteres “ételudvar” koncepciójának részeként várja vendégeit, mely egy zöld passzázzsal és teraszokkal köti össze a Váci utat és a Bence utcát. A 15 647 négyzetméteres Váci Greens D már 100 százalékos bérbeadottságnak örvend. A négy, már átadott épület (A-B-C-D 80 000 négyzetméter) teljes kihasználtsággal […]

A Buddha Original új egysége az Atenor új, közel 1 500 négyzetméteres “ételudvar” koncepciójának részeként várja vendégeit, mely egy zöld passzázzsal és teraszokkal köti össze a Váci utat és a Bence utcát.

A 15 647 négyzetméteres Váci Greens D már 100 százalékos bérbeadottságnak örvend. A négy, már átadott épület (A-B-C-D 80 000 négyzetméter) teljes kihasználtsággal üzemel, bérlői nagy, nemzetközi vállalatok. Az utolsó két épület (E és F) mely jelenleg fejlesztés alatt áll, további 50 000 négyzetméter A+ kategóriás irodaterülettel lép majd piacra. Az irodakomplexumban kávézók, éttermek nagy választéka, egy orvosi központ, fodrászat és bankfiók szolgálja a bérlők kényelmét.

Szántó Tamara MRICS, Partner, a Cushman & Wakefield budapesti irodabérbeadási vezetője elmondta: “A Váci Greens irodakomplexum egy nagyon sikeres fejlesztés, mely Budapest legdinamikusabban fejlődő iroda alpiacán található. Nagyon örülünk, hogy részesei lehetünk ezen sikereknek és biztosak vagyunk benne, hogy az újonnan átadásra kerülő épületek is gyorsan bérlőre találnak majd.”

Püschl Nikolett, az Atenor Fejlesztési és Bérbeadási vezetője hozzátette: “Nagyon büszkék vagyunk, hogy egy ilyen magas minőségű szolgáltató hozzájárult, hogy az irodakomplexum által nyújtott szolgáltatások skálája színesebb és bővebb lehessen.”

A Váci Greens irodakomplexum a teljes átadást követően, összesen 130 000 négyzetméter irodaterületet foglal majd magában, 6 épületben, mely nagyon fontos eleme a kerület üzleti újjáéledésének. A Váci Greens Campus már most sok nagy jelentőséggel bíró bérlőnek ad otthont, akik közel 6 400 embert alkalmaznak. A két utolsó épület átadását követően (E, F épületek) a campus várhatóan közel 12 000 ember munkahelye lesz majd.

SOCIAL BOX