A Skanska Nordic Light Trio irodaház első bérlője egy egészségügyi vállalat

A bérlő – akit úttörőként tartanak számon az egészségügy és a gyógyszeripar területén – elkötelezett az egészséges munkakörnyezet mellett, ezért választásában fontos szerepet játszottak a Nordic Light Trio kínálta funkciók, mint a munkavállalók jóllétére fókuszáló kényelmes és felhasználóbarát terek, a fenntartható megoldások és a felhasználói élményen alapuló innovációk. A Skanska által fejlesztett  többfunkciós épületrendszer a […]

A bérlő – akit úttörőként tartanak számon az egészségügy és a gyógyszeripar területén – elkötelezett az egészséges munkakörnyezet mellett, ezért választásában fontos szerepet játszottak a Nordic Light Trio kínálta funkciók, mint a munkavállalók jóllétére fókuszáló kényelmes és felhasználóbarát terek, a fenntartható megoldások és a felhasználói élményen alapuló innovációk. A Skanska által fejlesztett  többfunkciós épületrendszer a bérlők számára különböző lehetőségeken keresztül növeli majd a mindennapi munka kényelmét, például a felhasználók telefonjaik segítségével léphetnek be az irodaházba, egy rendszámfelismerő rendszer könnyíti meg a garázsba való behajtást és virtuális recepció segítségével fogadhatják vendégeiket.

A Nordic Light Trio megközelítőleg 14.000 négyzetméter bérelhető területet kínál majd hat irodaszinten és a háromszintes mélygarázsban. Ez az utolsó, 2020 második negyedévében elkészülő fázis teszi teljessé a már meglévő és sikeresen működő Nordic Light irodakomplexumot a Váci úton. WELL minősítésre törekedve, a Nordic Light Trio 2.400 négyzetméter többfunkciójú, a nagyközönség számára is nyitott kertet, szekrényekkel, öltözőkkel és zuhanyozókkal kiegészített kerékpártárolót valamint elektromos autók töltésére szolgáló parkolóhelyeket egyaránt kínál majd.

“A Skanskánál olyan tereket építünk, amelyek aktívan hozzájárulnak az emberi egészséghez és jólléthez, a legújabb technológiák a skandináv építészet és dizájn elemeinek vegyítésével. Boldogok vagyunk, hogy a Nordic Light Trio lesz az első WELL minősített Skanska fejlesztés Magyarországon. Számunkra a jóllét olyan technológiákat jelent, amelyek megkönnyítik bérlőink életét. A Connected by Skanska integrált épületrendszer révén közösséget alakítunk ki az épületet használók között, és egyben olyan digitális megoldásokat kínálunk, amelyek növelik a felhasználói élményt.” – mondta Marcin Łapiński, a Skanska Magyarország Ingatlan Kft. ügyvezető igazgatója.

SOCIAL BOX