Új vezető a CPI Hungary-nél

Pók Tamás 18 évet a Vodafone különböző pénzügyi területein töltött Magyarországon, Angliában és Romániában. Legutóbb a Vodafone magyar és román szolgáltató központjainak volt a pénzügyi igazgatója, ahol alapvető pénzügyi vezetői feladatai mellett a cégcsoport belső ügyfeleinek nyújtott szolgáltatások értékének a maximalizálása is szerepelt. 2 évet Londonban is eltöltött, ahol a Vodafone olasz és máltai leányvállalatainak […]

Pók Tamás 18 évet a Vodafone különböző pénzügyi területein töltött Magyarországon, Angliában és Romániában. Legutóbb a Vodafone magyar és román szolgáltató központjainak volt a pénzügyi igazgatója, ahol alapvető pénzügyi vezetői feladatai mellett a cégcsoport belső ügyfeleinek nyújtott szolgáltatások értékének a maximalizálása is szerepelt. 2 évet Londonban is eltöltött, ahol a Vodafone olasz és máltai leányvállalatainak a pénzügyi kontrolljáért felelt.

Az új vezető feladata lesz többek között a CPI Hungary pénzügyi osztályának működtetése, a rövid- és hosszútávú pénzügyi stratégia kidolgozása, a teljesítmény menedzsment bevezetése a portfólióra, valamint a pénzügyi folyamatok átfogó fejlesztése és standardizálása.

A CPI Hungary a főként hosszú távú ingatlanbefektetésekkel és bérbeadással foglalkozó CPI Property Group tagja, mintegy 315 000 négyzetméter alapterületű, több, mint 500 millió euró összértékű magyarországi portfóliójának kezelését látja el. A CPI Property Group főként Németországban és Kelet-Közép-Európában van jelen. A csoportnak Európa tizenkét országában vannak ingatlanbefektetései, illetve leányvállalatai.

SOCIAL BOX