Az ingatlanfejlesztések újabb rekordéve lehet 2019

A Liget Budapest Projekt részeként megvalósuló új Néprajzi Múzeum épülete hétfőn nyerte el  a Világ legjobb középülete és Európa legjobb középülete díját is az International Property Awards (IPA) versenyén Londonban. A magyar építész és ingatlanfejlesztői szakma tehetségének, kreativitásának, innovatív hozzáállásának elismerése már az a tény is, hogy a Liget Budapest Projekt keretében épülő Néprajzi Múzeum egyáltalán […]

A Liget Budapest Projekt részeként megvalósuló új Néprajzi Múzeum épülete hétfőn nyerte el  a Világ legjobb középülete és Európa legjobb középülete díját is az International Property Awards (IPA) versenyén Londonban. A magyar építész és ingatlanfejlesztői szakma tehetségének, kreativitásának, innovatív hozzáállásának elismerése már az a tény is, hogy a Liget Budapest Projekt keretében épülő Néprajzi Múzeum egyáltalán bekerült a világ legjobbjait díjazó ingatlanszakmai versenyébe – fejtette ki.

Nem csupán a nemzetközi érdeklődés nő a magyarországi befektetési lehetőségek iránt, hanem az ingatlanbefektetési tranzakciók száma és volumene is, amelynek köszönhetően elmúlt három évben rekordösszegre nőtt az ingatlanbefektetések értéke: idén várhatóan eléri az 1,7 milliárd eurót a tavalyi 1,8 milliárdos rekord után. Megjegyezte azt is, mindez növeli a versenyt a piacon, és ennek köszönhetően tisztul az ágazat, nő a magyar szereplők hatékonysága, versenyképessége. “A magyar ingatlanpiac legtermékenyebb három évét zárjuk idén, ilyen hosszú ideig, ilyen magas volumen még nem volt tapasztalható a befektetési piacon”.

SOCIAL BOX