A Váci Greens irodaházában lesz az NN Biztosító hazai székhelye

A magyarországi NN Biztosító Zrt. az NN tagjaként 1991 óta kínál magas színvonalú élet- és kiegészítő biztosítási szolgáltatásokat Magyarországon. Az NN Csoport globális vállalatként jelenleg 18, főként európai országban van jelen biztosítási és befektetési szolgáltatóként, mindenütt erős piaci pozícióban. Az NN termékei regionális központokon keresztül elérhetőek a világ számos más országában is, Európától kezdve az […]

A magyarországi NN Biztosító Zrt. az NN tagjaként 1991 óta kínál magas színvonalú élet- és kiegészítő biztosítási szolgáltatásokat Magyarországon. Az NN Csoport globális vállalatként jelenleg 18, főként európai országban van jelen biztosítási és befektetési szolgáltatóként, mindenütt erős piaci pozícióban. Az NN termékei regionális központokon keresztül elérhetőek a világ számos más országában is, Európától kezdve az Egyesült Államokon át a Közel-Keletig. Több mint 14 000 munkatársával a vállalatcsoport magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat nyújt 17 millió ügyfelének.

„Elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy jelentős, minőségi előrelépést kínáló, „A+” kategóriás környezetbarát technológiával épült irodaépületbe helyezzük át székhelyünket” – fogalmaz Sztanó Imre, az NN Biztosító Zrt. elnök-vezérigazgatója. „A Váci Greens „F” ideális választás számunkra, mert a jelenleg elérhető legmagasabb színvonalat képviseli, rugalmas, napfényes és élhető tereket biztosít a munkatársaink hatékony munkavégzéséhez és az agilis működésünkhöz”.

„Számunkra fontos volt, hogy a kollégáink jól megközelíthető helyen dolgozhassanak, ahol a közelben lehetőség van szolgáltatások igénybevételére, és garantált a magas szintű műszaki tartalom is. Ez mind hozzájárul a kollégáink munkahelyi jóllétéhez” – teszi hozzá Pásti Krisztián, az NN Biztosító operációs igazgatója.

Az Atenor által fejlesztett környezettudatos, ergonomikus Váci Greens megaprojekt, exkluzív irodákat kínál 130 000 négyzetméteren. Az irodapark hat épületből áll, melyek között hatalmas belső kert és sétálóutca, úgynevezett „piazza” teremt egyedi és inspiráló környezetet. Az irodakomplexum a mai kor bérlőinek, valamint a jövő generációjának igényeire és vágyaira hangolódva ad otthont számos piacvezető nagyvállalatnak.

A Váci Greens a közkedvelt Váci úti Irodafolyóson található, Budapest elsőszámú üzleti negyedében. Alig 3 perc sétatávolságra helyezkedik el a Duna Plaza Bevásárlóközponttól, illetve a Gyöngyösi utca metrómegállótól. A top lokáció, a legmagasabb minőségű műszaki tartalom, a házon belüli szolgáltatások sokasága és változatossága mindaz, amelynek köszönhetően a Váci Greens úttörő szerepet tölt be a budapesti irodapiacon.

„Óriási örömmel tölt el bennünket az, hogy ismét egy rendkívül jelentős globális vállalat fektette bizalmát a Váci Greens-be, amely megerősít bennünket abban, hogy nem hiábavaló elhivatottságunk és szigorú elveink melletti rendíthetetlen kitartásunk, miszerint az Atenor csakis a legkiválóbb szinten, a legfenntarthatóbb módon fejleszt.

A Váci Greens közel 80.000 m2-t magában foglaló első négy épülete 100%-os kihasználtsággal működik. A kivitelezés alatt álló további 50.000 m2-t kínáló E és F épületre zajló tárgyalásaink eredményeképpen a Váci Greens bérlői köre hamarosan tovább bővül, amely még változatosabb és színesebb lesz. – mondta Püschl Nikolett, az Atenor fejlesztési és bérbeadási vezetője.

A tranzakció során a projektet fejlesztő Atenort a Cushman & Wakefield képviselte.

+++

Melyek a legújabb irodatrendek? Hogyan járulhat hozzá az irodai környezet a munkáltatók márkájához? Hogyan használható fel a munkakörnyezet a munkaerő toborzásra és megtartásra? Milyen igényei vannak az új generációknak? Ezekre a kérdésekre keresik a szervezők a választ Az Év Irodája verseny első irodatrend konferenciáján, az OfficeUP-on. A rendezvény csúcspontja Az Év Irodája Díjátadó lesz, ahol a verseny bérlői díjait osztják ki 2019. február 20-án az Akvárium Klubban.

www.officeup.hu

SOCIAL BOX