Mikulásvirág az ablakban, Interface a padlón – A CCC budapesti irodája

A CCC Hungary Shoes Kft. több, mint hat éve működik Magyarországon, irodájukat idén újították fel, mely munkálatokban a ProInterier Kft. is részt vett. Janositz Johanna marketingvezető elmesélte nekünk, hogy az interneten talált rá a cégre és ott olvasott az Interface padlóburkolatairól. A felújítást nyáron kezdték el tervezni és több kivitelező cégtől is kértek be ajánlatot. […]

A CCC Hungary Shoes Kft. több, mint hat éve működik Magyarországon, irodájukat idén újították fel, mely munkálatokban a ProInterier Kft. is részt vett. Janositz Johanna marketingvezető elmesélte nekünk, hogy az interneten talált rá a cégre és ott olvasott az Interface padlóburkolatairól. A felújítást nyáron kezdték el tervezni és több kivitelező cégtől is kértek be ajánlatot. A ProInterier Kft. mellett a gyorsaság, a rugalmasság, a pontosság és a minőségi burkolatok miatt döntöttek. Az első telefonos egyeztetést hamarosan minta padlóburkolat bemutatása követte. Ezután hamar egyeztettek a részletekről, és megkezdődött a felújítás.

Az Interface Contemplation modulszőnyeg kollekciójára esett a cég választása, ami harmonikusan illeszkedik a szürke-fehér bútorok közé, miközben elegánsabbá teszi a színes bútorokkal tarkított előteret. Az átadás két ütemben zajlott, az iroda végső átadása novemberben történt meg, amikor már minden munkaállomás a helyére került. A marketingvezetőt nemcsak a minőségi szőnyeg, de a 15 év garancia is meggyőzte abban, hogy a Prointeriertől rendeljék meg a padlóburkolatot.

„Nagyon tetszik az is, hogy bármilyen durvább sérülés esetén könnyedén cserélhető a modul.” – mondta Janositz Johanna. A 220 m2-es irodában a Prointerier végezte a festést és a padlóburkolat lerakását is. A 20 fős iroda már készülődik a karácsonyra, a díszek és a dekoráció is tökéletesen passzol a megújult padlóburkolatokhoz.

SOCIAL BOX