Jön, jön, jön az OfficeUP! Mi mindenkit egy asztal mellé ültetünk!

Az Év Irodája verseny szervezői évről évre újabb ötletekkel, innovatív megoldásokkal bővítik az eseménysorozatot, így idén immár két rendezvényen adják át a díjakat. A bérlői díjakat az első alkalommal megrendezésre kerülő OfficeUP irodakonferencián osztják ki február 20-án az Akvárium Klubban. Az OfficeUP rendezvényen előadások, kerekasztal beszélgetések és dizájnkiállítások segítségével ismerhetjük meg: hogyan változik a munkahely […]

Az Év Irodája verseny szervezői évről évre újabb ötletekkel, innovatív megoldásokkal bővítik az eseménysorozatot, így idén immár két rendezvényen adják át a díjakat. A bérlői díjakat az első alkalommal megrendezésre kerülő OfficeUP irodakonferencián osztják ki február 20-án az Akvárium Klubban.

Az OfficeUP rendezvényen előadások, kerekasztal beszélgetések és dizájnkiállítások segítségével ismerhetjük meg: hogyan változik a munkahely és az irodatér jövője. Az irodapiac, a HR szakma nagyágyúi és Az Év Irodája verseny tavalyi győztesei mutatják be az új igényeket egy igazán különleges miliőben, hiszen a dizájn kiállítók komplett irodákat fognak berendezni az Akvárium Klubban, hogy valóban minden szinten beleélhessük magunkat a 21. század irodatrendjeibe.

Külön érdekességként említsük meg a World Café beszélgetéseket, ahol a résztvevők egymással és a meghívott előadókkal diskurálnak kis asztaloknál több körben, így mindenki megszólalhat, elmondhatja a véleményét, majd a végén a résztvevők megosztják a legfontosabb gondolatokat. Ez is nagyszerűen kifejezi a szervezők célját, hiszen a résztvevők személyes beszélgetések, tapasztalatcserék során újabb ötleteket, impulzusokat kaphatnak, így még jobbá, hatékonyabbá és versenyképesebbé tehetik az irodájukat, vagy az új munkahely megteremtéséhez kaphatnak szakmai segítséget.

A nagybetűs iroda igazi gyűjtőhely, amelynek létrehozásában számos szereplő dolgozik együtt, így a tervezők, a fitout szakemberek, a HR-esek, a marketingesek, a bérlők, a bérbeadók, az ingatlanfejlesztők mind-mind együtt munkálkodnak annak érdekében, hogy a magyar irodakultúra megőrizze azokat az eredményeket, amelyek a világ élvonalába emelték az elmúlt években. Az OfficeUP konferencia ennek a folyamatnak szeretne a koordinátora és facilitátora lenni, biztosítja a kereteket ahhoz, hogy az érdekelt szereplők összejöjjenek, beszélgessenek, együttműködjenek, hogy a jövőben is olyan munkahelyek jöhetnek létre, ahová egyszerűen jó érzés bejárni.

A szervezők folyamatosan várják a konferenciára jelentkezőket, sőt, most egy kérdőív kampányt is indítottak Az Év Irodája honlapján. Ha itt kitöltjük a kérdőívet – amely mindössze egyetlen percet vesz igénybe –, akkor kapunk egy 10.000 Ft értékű kupont, amelyet a belépőjegy megvásárlásakor tudunk érvényesíteni, azaz ennyivel olcsóbban juthatunk belépőhöz az OfficeUP konferenciára. Emellett a szervezők 10 db jegyet sorsolnak ki azon kitöltők között, akik ezzel a kuponnal már minimum egy jegyet vásároltak.

PROGRAM

13:00-14:00    REGISZTRÁCIÓ & DIZÁJN KIÁLLÍTÁSOK

14:00-14:10    Milyen ma a jövő irodapiaca?

14:10-14:30    Az irodatér múltja és jövője. Hol fogunk dolgozni 10 év múlva?

14:30-14:45    Employer Branding Research – avagy mi alapján választanak céget a munkavállalók?

14:45-15:05    Munkahelyi élmény – Branded Content az irodában.

Office Talks / Workshopok, kerekasztalbeszélgetések

15:05-15:45    A közösség irodája. Hogyan építsünk második otthont?

15:45-16:25    Well being&well office. Jól(l)ét az irodában.

16:25-17:05    Projektmenedzsment: Mit, mikor, hogyan? A tervezéstől a költözésig.

17:05-17:45    Nemzetközi kitekintés. A legújabb HR és workplace trendek.

17:45-18:25    Telekom székház projekt – Az igénytől a megvalósulásig

World Café Terem by Smart Office

15:50-16:50    Irodatér & cégkultúra: Milyen céghez milyen iroda kell?

16:50-17:50    Hogyan legyen az irodánk egész évben Az Év Irodája? Jó példák és fuck up sztorik.

17:50-18:50    Office Branding. Az iroda az új titkos fegyver?

Office Night / Fogadás & Az Év Irodája díjátadó

19:30-20:00    Az Office Branding ereje. Az Év Irodája verseny tavalyi győztes irodái visszatérnek.

20:00-20:30    Mitől lesz igazán menő az irodánk?

20:30-22:30    Az Év Irodája Díjátadó & fogadás

Számos cég, márka támogatja a konferenciát, így a Smart Office Solutions, a  JLL, a Kinnarps, a Bravo Sincord, a DecorFloor, a Blue, a Colliers, a Dome FSG, az Atalian, a Streamnet, a CBRE, a Steelcase, a myhive. A fő szponzor pedig a CPI Hungary.

“Úgy gondoljuk, hogy egy kreatív és innovatív gondolkodású csapattal a megújulás az örömteli kihívások egyike. A CPI nem várt sikereknek örvend a 3 éve elindított Humán Innovációs Program, illetve a meglévő irodaházaink újraértelmezése tekintetében. A piac és a bérlői visszajelzések egyértelműen bizonyítják a bérlőközpontú hozzáállás hosszú távú jótékony hatását, ezért örömmel támogatjuk az OfficeUp konferenciát, amelynek filozófiája a mi vállalati céljainkkal egyezik, így közösen emelhetjük a magyar munkakultúra színvonalát” – mondta Déri Bea a CPI Hungary marketing és PR igazgatója.

SOCIAL BOX