Dizájnos, színes iroda a Mill Park Irodaházban

Az Év Legzöldebb Projektje 2018 döntőse lett a Mill Park Az Év Irodája versenyen, ebben az irodaházban alakította ki a Ceetrus Hungary Kft. az új irodáját. Az itt alkalmazott 570 m2 Interface szőnyeg többsége a Human Connections kollekcióból lett kiválasztva, a Moss in Stone és a Flagstone típusok együttesen természetes hatást keltenek. A kövek között kikandikáló […]

Az Év Legzöldebb Projektje 2018 döntőse lett a Mill Park Az Év Irodája versenyen, ebben az irodaházban alakította ki a Ceetrus Hungary Kft. az új irodáját. Az itt alkalmazott 570 m2 Interface szőnyeg többsége a Human Connections kollekcióból lett kiválasztva, a Moss in Stone és a Flagstone típusok együttesen természetes hatást keltenek. A kövek között kikandikáló füves, mohás területek kiválóan illeszkednek a számtalan növénnyel díszített környezetbe. Különleges eleme az irodának, hogy a fókusz szobák falain, és az egyik tárgyaló falán ugyanezek a szőnyegek köszönnek vissza.

Megkérdeztük Szeberényi Zsuzsannát a MádiLáncos Studio tervezőjét, hogy meséljen nekünk a részletekről. “A tervezés megkezdésekor interjút készítettünk a Ceetrus összes szervezeti egységével, ill. a különböző csoportok képviselőivel a dolgozói igények felmérése érdekében. A felmérésből kikristályosodott, hogy olyan irodát szeretnének, amely tükrözi a cég arculatát, ingatlanfejlesztési tevékenységét, vízióját, ugyanakkor friss, otthonos, barátságos, környezettudatosságra és kreativitásra inspirál. Ennek megfelelően a koncepcionális tervezéskor egy olyan irodateret vizionáltunk, amely összemossa a határokat a természetes és az épített környezet között. Természetes hatású felületeket, vibráló színeket és rengeteg élő növényt használtunk.” – mondta a MádiLáncos Studio tervezője.

A kérdésre, hogy miért pont az Interface Human Connections modulszőnyegeire és a nora gumi padlóburkolatokra esett a választás, azt a választ kaptuk, hogy az Interface Human Connections szőnyegek a kő- és betonszerű, enyhén mohás hatású mintázatukkal tökéletesen illeszkednek a dizájnkoncepciónkba, a gyártó környezettudatos szemlélete pedig óriási megerősítést jelentett a kiválasztáskor. „A teakonyhában és a work café kávézó pultja előtt az Interface LVT fahatású burkolatát használtuk vizuális összekötő elemként a két helyiség között. A játékosság kedvéért ezt a konyhában szürke színű nora gumi padlóburkolattal egészítettük ki.”

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!

 

SOCIAL BOX