A Balance Hall még el sem készült, de már tolonganak a bérlők

A fejlesztés utolsó szakasza előtt, a három, hosszútávra megkötött bérleti szerződéssel, összesen több mint 8.000 négyzetméternyi irodaterület talált már gazdára. A 2019 év végén átadásra kerülő 16.000 négyzetméteres Balance Hall a 21. század minden elvárásának megfelelő vadonatúj épület lesz, modern belső terekkel, felhasználóbarát és környezettudatos műszaki megoldásokkal. A projekthez kapcsolódik a CPI jelenleg bevezetés alatt […]

A fejlesztés utolsó szakasza előtt, a három, hosszútávra megkötött bérleti szerződéssel, összesen több mint 8.000 négyzetméternyi irodaterület talált már gazdára. A 2019 év végén átadásra kerülő 16.000 négyzetméteres Balance Hall a 21. század minden elvárásának megfelelő vadonatúj épület lesz, modern belső terekkel, felhasználóbarát és környezettudatos műszaki megoldásokkal.

A projekthez kapcsolódik a CPI jelenleg bevezetés alatt álló „Tudatos Épület” programja, amely az energiatudatos mindennapi bérlői magatartáshoz nyújt online applikációs eszközt az épületek felhasználóinak. A legújabb épülettel közel 35.000 m2-es irodakomplexummá bővül a Balance Office Park.