Az irodán belüli márkaépítésről kutatnak Az Év Irodája verseny szervezői

Az Év Irodája verseny és HR Fest szervezői kiemelt feladatuknak tartják a hazai piaci szereplők közti információcserét, és az ebből fakadó fejlődési lehetőségek támogatását. A cégek márkaépítésének fontos eszközévé vált az Office Branding; amely egyre lényegesebb a fiatalabb generációk munkahely-választásánál.  Az irodakultúra az elmúlt években hatalmas változáson ment keresztül. „Már nem csupán belsőépítészeti kérdés az, hogy […]

Az Év Irodája verseny és HR Fest szervezői kiemelt feladatuknak tartják a hazai piaci szereplők közti információcserét, és az ebből fakadó fejlődési lehetőségek támogatását.

A cégek márkaépítésének fontos eszközévé vált az Office Branding; amely egyre lényegesebb a fiatalabb generációk munkahely-választásánál. 

Az irodakultúra az elmúlt években hatalmas változáson ment keresztül. „Már nem csupán belsőépítészeti kérdés az, hogy miként nézzen ki a munkahelyünk, hiszen az iroda a vállalat munkáltatói márkájának szerves része lett” – mondta Fodor Dániel, Az Év Irodája verseny főszervezője. A leendő kollégák nagy érdeklődéssel nézik meg, hogy hová fognak bejárni minden nap. A munkahely közösségi helyszínné vált, ami egy életérzést, életstílust jelenít meg.

A kutatás szervezői valós képet szeretnének rajzolni a téma ismertségéről a magyar piacon, felhívni a figyelmet az Office Brandingben rejlő lehetőségekre, valamint összegyűjteni a legkiemelkedőbb HR gyakorlatokat, hogy ezzel biztosítsák a piaci szereplők fejlődését.

Az online kutatás 2019. szeptember 20-án indult, melynek eredményeit október 18-án, Az Év Irodája verseny enteriőr kiállításán, az OfficeXPO második napján fogják bemutatni.

Háttérinformációk

OfficeXPO

Az Év Irodája verseny tizedik évfordulója alkalmából szervezik meg október 17-19. között az OfficeXPO enteriőr kiállítást a MOM Sportban. A kreatív térben megjelenő kiállítók innovatív megoldásokat, inspiráló tereket, anyagokat és bútorokat, új technológiákat és közösségi funkciókat mutatnak be önállóan és egymással kooperálva, amit bármely vállalat be tud építeni a mindennapjaiba, hogy élhetőbb munkakörnyezetet biztosítson munkatársainak. A kiállítások mellett, interaktív szakmai programok várják az érdeklődőket a MOM Sport Központban, ahol hazai és nemzetközi nagyágyúk mesélnek a munkahely jövőjéről.

https://officeexpo.hu/#fooldal

Sajtóinformáció: Fodor Dániel, főszervező, Az Év Irodája, fodor.daniel@azevirodaja.hu                                                             Izsák Renáta, partnerkapcsolati vezető, HR Fest, izsak.renata@hrfest.com

 

SOCIAL BOX