Dél-Budára költözik a thyssenkrupp fejlesztő központja

A Budafoki út és Hengermalom út kereszteződésében elhelyezkedő South Buda Business Park korábbi bérlője, a Magyar Telekom 2018. év végén költözött át új székházába a város pesti oldalára, aminek eredményeként a dél-budai irodapiacon drasztikusan megnövekedett a kihasználatlanság több irodaépületben is. A Robertson Hungary a bérbeadó képviseletében azonnal nekilátott a bérbeadási stratégia kidolgozásának és a lehetséges […]

A Budafoki út és Hengermalom út kereszteződésében elhelyezkedő South Buda Business Park korábbi bérlője, a Magyar Telekom 2018. év végén költözött át új székházába a város pesti oldalára, aminek eredményeként a dél-budai irodapiacon drasztikusan megnövekedett a kihasználatlanság több irodaépületben is.

A Robertson Hungary a bérbeadó képviseletében azonnal nekilátott a bérbeadási stratégia kidolgozásának és a lehetséges bérlők felkutatásának. A South Buda Business Park rendelkezik a modern irodaházak minden műszaki előnyével, jó elhelyezkedése mellett pedig legfontosabb versenyelőnye, hogy nagy egybefüggő, székház jellegű irodaterületet kínált szinte azonnali elérhetőséggel.

„Fontos volt számunkra, hogy a megüresedett területek minél hamarabb hasznosításra kerüljenek, így örülünk neki, hogy a folyamat gyorsan, hatékonyan zárult és egy megbízható, stabil hátterű nemzetközi céget üdvözölhetünk a bérlőink között” – mondta el a South Buda Business Park tulajdonosa. 

„A South Buda Business Park egy jónevű, nemzetközi vállalatot üdvözölhet bérlői között, míg a thyssenkrupp Components modern székházba költöztetheti budapesti operációját. A tranzakció méretéhez képest rekord rövid idő alatt sikerült a szerződéstárgyalásokat levezényelni, ami példaértékű a mai piaci viszonyok között” – összegezte a tranzakciót Tilki Róbert, a Robertson Hungary ügyvezető igazgatója.

SOCIAL BOX