Ha lemaradtál az Interface Design lab-ról, itt olvashatod az összefoglalót

Az este folyamán bemutatásra került az Interface legújabb, Look Both Ways névre hallgató kollekciója, valamint az esemény zárásaként a vendégek lehetőséget kaptak egy privát tárlatvezetésre is a múzeum megújult képtárában. Vendégelőadóként a nemzetközileg ismert és elismert belsőépítész, Oliver Heath érkezett Magyarországra, akinek az Interface biofilikus nagyköveteként missziója a fenntartható építészet. Alapvető cél a boldogabb és egészségesebb életterek, munkahelyek kialakítása, […]

Az este folyamán bemutatásra került az Interface legújabb, Look Both Ways névre hallgató kollekciója, valamint az esemény zárásaként a vendégek lehetőséget kaptak egy privát tárlatvezetésre is a múzeum megújult képtárában. Vendégelőadóként a nemzetközileg ismert és elismert belsőépítész, Oliver Heath érkezett Magyarországra, akinek az Interface biofilikus nagyköveteként missziója a fenntartható építészet.

Alapvető cél a boldogabb és egészségesebb életterek, munkahelyek kialakítása, ezáltal a stressz csökkentése, valamint az emberek természethez fűződő viszonyának megerősítése. Oliver előadásában többek között kitért a WELL Building Standard minősítési rendszerre is, melynek pontjai az egészséges munkahelyi környezetre helyezik a hangsúlyt.

A WELL más nemzetközi minősítési rendszerekhez képest az épületeken belüli környezetet vizsgálja (pl. fény, levegő, táplálkozás stb.), hogy segítséget nyújtson a 21. század emberének az egészséges életvitel megteremtésében, mind az irodában, mind az otthoni környezetben.

A WELL és a biofilikus design kéz a kézben járnak. A természet inspirálta formák növelik a produktivitást, csökkentik a stresszt, és pozitív hatást gyakorolnak a jóllétre, vagyis a wellbeingre, amelynek hiánya csökkenti a kreativitást, és szorongást okozhat. Mélyen gyökerezik az emberekben a szükséglet, hogy valamilyen módon kapcsolódjanak az élővilághoz. Ezt hivatott kielégíteni a biofilikus design, és ezen dolgozik az Interface is. 

A legújabb, Look Both Ways nevű kollekcióban a játékos minták és az urbánus struktúrák tökéletes párokat alkotnak. A modulok kombinációjából váratlan, izgalmas padlóburkolatok készülnek. Mint például a könnyedebb konfetti és a robusztusabb faragványok, vagy az ásványi alapú színek, finom fémes foltokkal és változó élénkségű színekkel.

Bővebb információkért keresd a ProInterier Kft-t, az Interface® és nora® burkolatok kizárólagos magyarországi forgalmazóját.

SOCIAL BOX