Tudod miben segíthet egy mood manager a koronavírus idején?

Az utóbbi években hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a podcastok, és számos izgalmas témában elmerülhettünk már a műfajnak köszönhetően. A nemrég indított Az Év Irodája sorozat – amit az immár 10 éves verseny szervezői hívtak életre – hétről hétre izgalmas interjúk keretében keresi a választ az ingatlanpiacot mozgató kérdésekre. Te gondoltál már arra, hogy a vállalkozásodnál […]

Az utóbbi években hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a podcastok, és számos izgalmas témában elmerülhettünk már a műfajnak köszönhetően. A nemrég indított Az Év Irodája sorozat – amit az immár 10 éves verseny szervezői hívtak életre – hétről hétre izgalmas interjúk keretében keresi a választ az ingatlanpiacot mozgató kérdésekre.

Te gondoltál már arra, hogy a vállalkozásodnál szükség lenne egy mood managerre?

Ő lenne az a munkatársad, aki a HR csapattal szoros együttműködésben a céges programok szervezésén kívül aktívan, lelkileg is támogatja a munkatársakat. Biztonságos közeget teremt a véleménynyilvánításra, és tolmácsolja a felmerülő igényeket a vezetőség felé, a gördülékeny és hatékony szervezeti működés érdekében.

Tilesch Anna neve már sokak számára ismerős. Az ingatlan.com mood managere a titulus hazai meghonosításának egyik úttörője.

Az Év Irodája podcast első epizódjában többek közt arról mesél, hogy karriere kezdetén, egy rugalmas vezetői döntés következtében milyen fordulattal vezetett az út az irodavezetői pozícióból egy új, még ismeretlen terület felé. Ebből persze nem csak Anna személyes történetét ismerhetjük meg, hiszen a saját vállalatunkra vetítve is értékes információkat gyűjthetünk.

A beszélgetésből kiderül, hogy miért érdemes dedikáltan mood managert alkalmazni, és persze a koronavírus okozta munkaerő piaci helyzet is szóba kerül. Az elmúlt egy hónapban ugyanis olyan globális változások tanúi lehettünk, amire korábban még nem volt példa. Éppen ezért fontos, hogy összegyűjtsük azokat a gyakorlatokat, amelyek a vállalatok túlélését segítik.

Ennek okán talán nem is kérdés, hogy miért fontos a munkavállalók mentális egészségét ápolni. Az interjúban azonban konkrét ötleteket is hallhatunk az ingatlan.com esetében alkalmazott, működő módszerekből. A teljes beszélgetés során pedig további érdekes témák is terítékre kerülnek.

Ha Te sem szeretnél lemaradni, hallgasd meg a teljes epizódot Az Év Irodája verseny weboldalán vagy Spotify-on!

Bár az adás nem interaktív, a Te véleményedre is kíváncsiak vagyunk, amit megoszthatsz az Iroda.hu – Az Év Irodája Facebook oldalon.

Mi lesz a Home Office után? Hogy fogunk dolgozni fél év múlva? Hallgass valami újat az irodai élet jövőjéről. Szakmai viták, piaci jóslás és tarot kártya. Na, ez nem lesz… Csak izgalmas témák mellébeszélés nélkül az üzleti élet legjobbjaival. Ez itt Az Év Irodája podcast-ja.