Stílusosan megérkezni? Tudni kell

Az első benyomás fontosságát felismerve az első kerületi MBC Irodaház igazán nagy hangsúlyt fektetett a lobby kialakítására, majd az eredmény láttán Az Év Irodája díj nevezés mellett döntöttek. Nagy örömünkre, hiszen mindig nagy élmény az aktuális évben elkészült pályázók anyagaiból inspirálódni.

A 2002-ben épült irodaház Buda legfrekventáltabb részén, a Budai Vár lábánál, a Széll Kálmán téren helyezkedik el. Az 5200 négyzetméter bérbeadható területtel rendelkező épületben magas színvonalú, korszerűen felszerelt, az A-kategóriás minőségnek minden szempontból megfelelő irodaterületek bérelhetők. Nem csoda, hogy szerették volna ezt egy olyan vizuális üzenetté formálni, ami azonnal tükrözi a ház által képviselt színvonalat.



Az átalakítás során a LEVEL UP Office Design álmodta újra az érkezők fogadására szolgáló teret. A határozott, tiszta vonalak már az első pillantásra tökéletesen átadják az irodaház által képviselt értékeket és minőséget, a felhasznált anyagok pedig tovább támogatják ezt az üzenetet. A kompozíció közepén álló fényes fekete pult és az irodaház logója azonnal magához ragadja a figyelmet, majd a fa lamellák és a közéjük csempészett fény csíkok vezetik tovább a szemünket. A fekete-fehér alapkompozíciót tökéletes egyensúlyba állítja a természetes fa és a vidám, élénk színű, ergonomikus bútorok.

A vendéghívogató képek önmagukért beszélnek. Ha megnéznéd őket, kattints IDE!

SOCIAL BOX