Rejtélyes piktogramok és bizonyíték, hogy először kutya járt a Holdon. Nézz be velünk az IDEMIA új irodájába!

Folytatjuk a csemegézést az idei Az Év Irodája címért induló nevezők között. Ezúttal a globálisan jelenlévő IDEMIA cégcsoport magyarországi leányvállalatához, az IDEMIA Hungary Kft. irodájába pillantunk be.

Az itt dolgozók fő tevékenysége a lakossági bankkártyák megszemélyesítése a különböző bankok megbízása alapján.

Az új, budaörsi irodájába a vállalatcsoport szolgáltató központja költözött, mely pénzügyi-számviteli szolgáltatásokat és IT szolgáltatásokat nyújt a francia cégközpont és a többi leányvállalat részére.

A projekt indulásakor a Blue Business Interior Kft. összesítette a bérlői igényeket és készített egy tervet a megvalósításra. A belsőépítészeti koncepció az IDEMIA nemzetközi branding és arculati anyagának, valamint a megrendelő nyitott, fiatalos és előremutató hozzáállását keresztezte a tervező LEVEL UP Office Design csapat kreativitásával. A bérlőképviselettel kapcsolatos teendőket, a projektmenedzsmentet, illetve a kivitelezési és műszaki ellenőri feladatokat a Capstone Management Kft. végezte el.

Az erős vállalati a kultúra és a megrendelő céltudatos jövőképe lehetővé tette, hogy az izgalmas és örömteli tervezési folyamat után egy igazán karakteres irodát hozzanak létre. A tér a térben koncepció jegyében pedig az együttműködést segítő közösségi tereket alakítottak ki a fiatal csapat számára, hiszen a divíziók közti kommunikáció elősegítése mindvégig prioritás volt a folyamat során.


Érdekesség, hogy a tárgyaló egyik falára egy piktogram sorozat került, amiben az irodát tervező Level Up Design egy közismert szám dalszövegét rejtette el, és az első helyes megfejtőnek felajánlott egy üveg whiskyt. A kantin falára pedig egy Hold grafika került, melynek egyik kráterében láthatjuk azt a bizonyos mancsot, ami igazolja, hogy először kutya járt a Holdon.

A kíváncsiak vagytok a többi részletre is, a képeket ITT, a videót pedig ITT éritek el. Érdemes!SOCIAL BOX