Ki mondta, hogy egy irodai vízautomata nem lehet stílusos?

A BRITA új prémium vízautomatája új szintre emeli az irodai brandépítést.

Íme a legújabb BRITA ViTap.

Tegye fel a kezét az a belsőépítész, aki a tárgyalóba vízautomatát tervezett beépíteni. Vagy aki a konyha dizájnjába izgatottan rajzolta be valamelyik cég gyönyörű vízautomatáját. Na, és ki az a marketinges, aki vízgépre, mint brandépítő eszközre gondol?

Persze, hogy senki. EDDIG.

BRITA a legújabb dizájn-vízadagolójával azt tűzte ki célul, hogy új szintre emelje az irodai brandépítést. A BRITA nem csupán használati eszközként tekint a vízgépeire, hanem a cég márkáját erősítő stílusjegyekként tervezi őket. A teljes márkaélmény kedvéért ViTap-hez a BRITA 4 fajta logózható prémium üvegpalackot is ajánl többféle méretben.

A BRITA németországi üzemében gyártott dizájn vízadagoló prémium, német minőséget képvisel, amihez a cégpolitika szerint prémium szervíz párosul.

Ráadásul a BRITA a ViTap-be beépítette az úgynevezett ThermalGate rendszerét, amely szabályos időközönként 125°C fokra fűti és ezzel fertőtleníti a kifolyónyílást úgy, hogy a kifolyó víz hőmérsékletét nem befolyásolja. A ThermalGate folyamatosan működik, így nem csak használat közben, de stand-by módban is folyamatosan fertőtlenít. Ráadásul a ThermalGate rendszer teljesen automatikus, vegyszer- és emberi beavatkozás-mentes.

A BRITA most 10% kedvezményt ajánl mindazoknak, aki az év végéig rendelnek a ViTap vízadagolóból.

Aki élőben is szeretné látni a BRITA ViTap-et, azoknak a BRITA 2020. november 02 – 30 között exkluzív, egyénileg egyeztetett, élő ONLINE vagy igény szerint SZEMÉLYES termékbemutató keretében biztosítja erre a lehetőséget.

SŐT, az év végéig rendelést leadóknak 10% kedvezményt is biztosít a ViTap listaárából.

Jelentkezés: britapartner@itmwending.com

BRITA professzionális vízautomatái Az Év Irodája honlapon.

SOCIAL BOX