Design irodában a hegesztőgép forgalmazó cég

Egy hegesztőgép és hegesztőanyag forgalmazó vállalatról nem egy design iroda jut eszünkbe. Legalábbis amíg nem láttuk az ESAB új székhelyét a Corvin negyed egyik vadiúj irodaházában.

A megvalósításba bevonták a kollégákat is, így az eredmény egy mindenki számára könnyen megközelíthető, központi lokáció, trendi, magával ragadó, barátságos, ugyanakkor a cég arculatához illő berendezés és jól funkcionáló munkaállomások. A megfelelő működés mellett azonban figyelmet fordítottak a mentális egészség megőrzését, valamint az ergonómiát célzó elemek biztosítására is. Minden munkaállomás emelhető asztalokból, akusztikai panelekből és a legkorszerűbb ergonómiai ajánlásoknak megfelelő székekből áll, melyek háttámlája újrahasznosított anyagból készült.

A munka mellett a feltöltődést is fontosnak tartják, ezért olyan fiatalos közösségi tereket alkottak, amelyek alkalmasak kikapcsolódásra, játékra és pihenésre is. A nagy és nyitott térben gondoskodtak azokról az innovatív akusztikai, légtechnikai, és világítási megoldásokról, amelyek élhetővé teszik a teret. A dedikált munkaállomások mellett kialakításra kerültek olyan kötetlen pontok is, ahol lehetőség nyílik a kollaborációt igénylő feladatok ellátására is.

Ez eredmény egy jól használható, barátságos, kényelmes és hívogató tér, design elemekkel tűzdelve.

Ha kíváncsi vagy a többi fotóra is, IDE kattintva megnézheted őket.

SOCIAL BOX