Ismerd meg a BudaPart sztorit Az Év Irodája Podcast műsorában!

Milyen új fejlesztések felé megy el a Property Market és mik a távlati célok? Hol tart most a BudaPart fejlesztése és mi a következő nagy dobás?

Hallgass bele podcast műsorunk legújabb adásába, melyben, Kalmár Zoltán, Az Év Irodája verseny alapítója Dr. Schrancz Mihállyal, a Property Market ügyvezető igazgatójával és Tóth Mariannal, a cég bérbeadási igazgatójával beszélget arról, hogy miként vált 5 év alatt a Property Market a TOP 3 hazai ingatlanfejlesztő egyikévé. Emellett azt is megtudhatod, hogy mi lesz a Lágymányosi – öbölben a mintegy 54 hektáros városnegyed jövője. 

Kevesen tudják, hogy a vállalat és a BudaPart projekt szinte egy időben indult 5 éve. A Property Market fejlesztésében és a Market Építő Zrt. kivitelezésében megvalósuló városnegyed a főváros modern kori történetének legnagyobb ingatlanfejlesztése, ami akár 3000 lakásnak és 250 ezer négyzetméter irodának adhat majd otthont, ezáltal összesen naponta nagyjából 30 ezer ember fordul majd meg a területen, ami egy Szekszárd méretű város léptékét jelenti.

A beruházás egyik különlegessége, hogy a kezdetektől cél volt a diverzitás, ezért minden házat más-más hazai építésziroda tervez, amiket az egységes tájépítészet fog össze és teremti meg az épületek közötti harmóniát. Szintén figyelemreméltó, hogy már a tervezésnél figyelembe vették a városlakók komfortját szolgáló szociológiai kérdéseket is számba a mérnöki munka mellett. Az első irodaház, a BudaPart GATE idén már átadásra került, amit a BudaPart CITY követ 2021-ben. 

Property Market jelenleg futó 17 fejlesztési projektjének jelenleg az 50%-át teszi ki a Lágymányosi-öböl partján épülő városnegyed. Annak érdekében, hogy újabb landmark projekteket hozzanak létre, folyamatosan bővítik a fejlesztési portfóliót.  

Az adást hallgatva összehasonlíthatjuk a vírus két hullámát, és megtudhatjuk miként reagálnak a Property Market fejlesztései a változó bérlői igényekre. A részletekért hallgassátok meg az adást, de annyit elárulhatunk, hogy a biztonság lesz az új employer branding egyik új hívószava.

A legújabb epizódból az is kiderül, hogy a BudaParton milyen arányban lesznek jelen a kereskedelmi ingatlanok, milyen izgalmakat tartogat a tervezett szolgáltatás paletta, és megtudhattok pár kulisszatitkot a Bem József téren előkészítés alatt álló 130 szobás szállodáról vagy a 14. kerületben épülő 3,7 hektáros vegyes funkciós fejlesztésről.

Hallgasságok meg Az Év Irodája podcast legújabb adását, mert még más izgalmakra is számíthattok!