Így fest a Booking.com irodája Tel-Avivban

Az otthonosság, a fenntarthatóság és a kreativitás jegyében álmodta meg a Booking.com irodáját Tel Avivban a Shirli Zamir Design Studio.

Az 1996-ban Amszterdamban alapított Booking.com egy kis holland startupból a világ egyik vezető digitális utazási vállalatává nőtte ki magát. Küldetése, hogy mindenki számára megkönnyítse a világ megtapasztalását.

A szervezet által képviselt értékeknek megfelelően az idén elkészült 1500 négyzetméteres iroda a globális és helyi, illetve régi és új elemek elegyéből állt össze. Az Izraelre jellemző különböző kulturális és társadalmi háttér átszövi a teret, a színek, minták és textúrák pedig modern formába öntik mindezt.

A tervezés során nagy hangsúlyt fektettek a fenntarthatóságra, minden döntést a “zöld” megközelítés fényében hoztak meg és előnyben részesítették az újrahasznosított anyagok használatát.

Az iroda minden eleme egy történetet mesél el, amelyek kifejezéséhez olyan művészeti alkotásokat vetettek be, mint az újrahasznosított fából készült bútorok, a konyhasziget vagy a régi ablakokból épített térelválasztó, amiket Tel-Aviv utcáin gyűjtöttek össze.

A változatos, tökéletlenséget sugárzó, funkcionális, szórakoztató és zöld elemek segítségével a Booking.com által képviselt meleg és otthonos környezetet teremtettek.

Forrás: officesnapshots.com

SOCIAL BOX