Hét év után elköltözött a Mazars budapesti irodája

A világszerte több mint 90 országban jelen lévő nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó vállalat 42.000 munkatárs szaktudására támaszkodva kínál magas színvonalú szolgáltatásokat. Magyarországon 30 éve van jelen és egyike a vezető könyvvizsgáló és tanácsadó cégeknek a hazai piacon.

Hét év után költöztek új irodába, ami az üzleti és szervezeti céljaik megvalósítását is támogatja. Az iroda végleges méretével és kialakításával kapcsolatos döntéseket egyértelműen meghatározták a járványhelyzet által indukált gazdasági hatások, valamint a tervezés során már követni tudták az új típusú, hibrid szervezeti működési módot támogató irodai trendeket is.

A fiatalos és modern munkakörnyezet, valamint rugalmas és élhető irodaterek kialakításnak a kedvező lokációjú Váci Greens A+ kategóriás irodaháza adott otthont. A környezetbarát technológiákat és megoldásokat felsorakoztató irodapark a Mazars környezetvédelmi célkitűzéseinek és a fenntarthatóságot célzó vállalati stratégiájának megvalósításához is hozzájárul. A cég életében a fenntarthatóság nemcsak egy szlogen, hanem az irodaváltás projektet alapjaiban meghatározó szempont volt. A környezeti és gazdasági tudatosság jegyében a meglévő bútorok jelentős részét felújítás (újrakárpitozás) után az új irodában is felhasználták, így sikerült minimalizálni az újonnan vásárolt design bútorok mennyiségét. A kényelmes irodai munkavégzésre használt régi és új darabok egyaránt magas minőséget képviselnek és ergonómiai szempontból is professzionálisak.

A Mazars globális rebranding-je is 2020-ban debütált. Ezt a teljeskörű megújulást testesíti meg az új budapesti iroda. A költözés nem csupán egy új helyszínt, hanem egy új korszak kezdetét is jelentette a cég életében, hiszen ezzel egyidőben egy teljes szervezeti megújulás is kezdetét vette.

A tervezés folyamata André Courréges nevéhez fűződik. A francia divattervező úttörő volt a divatvilágában, az előremutató tervei mentén megvalósult új iroda is ezt a szemléletet reprezentálja, illetve a cég is hasonló célkitűzésekkel tekint a jövőbe.

A koncepció alapja egy olyan letisztult, minimalista tér kialakítása volt, ahol elsősorban a fehér, világos színek uralkodnak. Ezt a visszafogott világot teszik élettel telivé a mély tónusok, valamint a karakteres geometrikus formák. Az egyes térfunkciókat arculati színekkel definiálták, szem előtt tartva a célt, hogy ezáltal elősegítsék az adott terület működésének hatékonyságát is.

A munkaterületeken visszafogott, natúr színeket használva teremtettek nyugodt légkört, amíg a közösségi terekhez élénkebb színeket választottak, így elősegítve a megfelelő feltöltődést és kiszakadást a munkavégzésből. A koncepciók alapja a „Tér a térben” való megjelenítés volt, melynek élményét futurisztikus és high-tech elemekkel fokozták. Így egy olyan impulzív belső világot teremtettek, amely kiváló helyszínt biztosít a kreatív munkának.

Tetszik az iroda? ITT szavazhatsz rá!
Ha pedig megnéznéd a többi nevező pályázatát ITT megteheted!

SOCIAL BOX