Kedvenc sorozataid kulisszatitkai egy kicsit más szemszögből – íme az HBO új irodája!

A WarnerMedia cégcsoport részeként az HBO több mint 30 éve meghatározó szereplője a hazai média életében. 1991-ben az HBO egyike volt az első nemzetközi cégeknek, amelyek Magyarországon nyitottak irodát és kezdték meg innen európai terjeszkedésüket.

A WarnerMedia cégcsoport részeként az HBO több mint 30 éve meghatározó szereplője a hazai média életében. 1991-ben az HBO egyike volt az első nemzetközi cégeknek, amelyek Magyarországon nyitottak irodát és kezdték meg innen európai terjeszkedésüket. Az brand neve összeforrot a minőségi szórakoztatással, és olyan exkluzív világpremierek otthona lett, mint a Trónok harca, az Utódlás vagy a Csernobil. A vállalat azonban nem csak nemzetközi, hanem hazai sorozatok gyártásában is úttörő volt. Az HBO készítette a Társas játék, a Terápia és az óriási közönségsikert aratott Aranyélet című sorozatokat.


Az WarnerMedia budapesti irodája egy csendes, zöld domboldalból átköltözött egy elegáns belvárosi helyszínre. A belsőépítészeti tervezés során különféle geometrikus elemeket használtak, amelyek kapcsolatot teremtenek a belső tér és a Bank Center építészeti megoldásai, illetve az WarnerMedia-identitás között. Ezek egyszerre merész és elegáns, figyelemfelkeltő elemek a térben. Az arany használata pedig tükrözi az HBO és a WarnerMedia ragyogását.


Az irodába belépőket egy aranyszínű recepcióspult várja, melyet képek vesznek körül a különféle WarnerMedia-tartalmakból. A munkatársak “zöldben” láthatják a belső teret azáltal, hogy merész, zöld színű geometrikus alakzatok kerültek a főfalakra. Ez az identitáselem egységet teremt a belső térben, amelynek minden pontjáról látható.


Az open office-térben nagy “piknikszőnyegeket” alkotnak a geometrikus szőnyegelemek, amelyek különböző mintázatai tükrözik az WarnerMedia egyes részlegeinek identitását, és segítenek az adott részleghez tartozás megerősítésében. A tárgyalószobák is mind saját egyéniséggel rendelkeznek, és kapcsolódnak egy-egy jól ismert WarnerBros vagy HBO franchise-hoz, mint a Harry Potter, az Aranyélet vagy a Jóbarátok. Ezzel is elősegítik a közösségi érzést és az együttműködést.

A kék és a rózsaszín árnyalatai kiemelőszínként tagolják a nagy irodateret, hangsúlyozzák a szimmetrikus padlóelrendezést és karaktert adnak neki. A kisebb egységeket tekintve a munkatársak kifejezhetik egyéniségüket azzal, hogy behozzák az irodába saját növényeiket, és a munkaállomás-szigetek végénél található fekete állványokba helyezik azokat. Ily módon a személyes tárgyak rendezetten jelennek meg, és ezzel a munkatársak maguk is hozzájárulhatnak a belső tér kialakításához, és gondoskodhatnak arról. A munkatársakat továbbá közös kávézásra vagy ebédelésre hívogatják a középső terek, amelyek melegek, élettelik és barátságosak.

Tetszik az iroda? ITT szavazhatsz rá!
Ha pedig megnéznéd a többi nevező pályázatát ITT megteheted!

SOCIAL BOX