Új elnökséget választott az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület

Az IFK célkitűzése továbbra is a Magyarországon működő legnagyobb, nemzetközi szinten is elismert ingatlanfejlesztő társaságok közös érdekeinek képviselete, az épített környezet minőségének fejlesztése. Az új elnökség tagjai: dr. Takács Ernő, a Talentis Holding Zrt. vezérigazgatója, Angel Gábor, a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. vezérigazgatója és Kocsány János, a Graphisoft Park SE vezérigazgatója. A leköszönő […]

Az IFK célkitűzése továbbra is a Magyarországon működő legnagyobb, nemzetközi szinten is elismert ingatlanfejlesztő társaságok közös érdekeinek képviselete, az épített környezet minőségének fejlesztése.

Az új elnökség tagjai: dr. Takács Ernő, a Talentis Holding Zrt. vezérigazgatója, Angel Gábor, a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. vezérigazgatója és Kocsány János, a Graphisoft Park SE vezérigazgatója. A leköszönő elnök, Árendás Gergely mandátuma lejártával 4 év után adta át az Egyesület vezetését.

Az új összetételű elnökség célja tovább folytatni az Egyesület alapításakor, 2009-ben meghatározott célok megvalósítását és a korábbi vezetőség által elkezdett munkát. Az elnökség kiemelt feladatának tartja az átlátható és kiszámítható településfejlesztési, építéshatósági szabályrendszer elérését Magyarországon és hatóságokkal való szorosabb együttműködés kialakítását az ingatlanpiacot érintő szabályozási kérdésekben. Az IFK tagja az Országos Építésügyi Fórumnak, rendszeres egyeztetéseket folytat a szektort érintő szabályozási kérdésekről az illetékes szervezetekkel. Célkitűzéseik közé tartozik továbbá a tagvállalatok társadalmi felelősségvállalási tevékenységének kiterjesztése, az épített környezethez kapcsolódó társadalmi értékek fokozott védelme, az ingatlanpiaci szereplők és a gazdaság egyéb ágainak szervezetei közötti párbeszéd kiépítése, valamint az ingatlanfejlesztéssel kapcsolatos oktatási programok támogatása.

SOCIAL BOX