Több száz állás a legnagyobb magyar ict-cégnél

Több száz új munkahely létrehozását tervezi Magyarország legnagyobb  informatikai és kommunikációtechnológia (ICT) munkaadója, az IT Services Hungary. A Budapest mellett Debrecenben, Pécsett és Szegeden jelenleg háromezer kétszáz főt foglalkoztató vállalat a németül és/vagy angolul magas szinten beszélő, informatika iránt nyitott pályakezdő fiatalok mellett idén a tapasztalattal rendelkező, képzett munkaerő toborzására is nagy hangsúlyt fektet – […]

Több száz új munkahely létrehozását tervezi Magyarország legnagyobb  informatikai és kommunikációtechnológia (ICT) munkaadója, az IT Services Hungary. A Budapest mellett Debrecenben, Pécsett és Szegeden jelenleg háromezer kétszáz főt foglalkoztató vállalat a németül és/vagy angolul magas szinten beszélő, informatika iránt nyitott pályakezdő fiatalok mellett idén a tapasztalattal rendelkező, képzett munkaerő toborzására is nagy hangsúlyt fektet – írja a Napi Gazdaság Online.

Magyarország legnagyobb ICT munkaadója, az IT Services Hungary a német T-Systems International magyar leányvállalata. A T-Systems a Deutsche Telekom tulajdonában lévő vállalkozás.

SOCIAL BOX