Új üzletágvezető a DTZ csapatában

Tibor több mint 15 év ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkezik, dolgozott a CBRE és a Colliers iroda ügynökségi csapatában, az utóbbit több évig vezette. Számos irodaépület sikeres bérbeadásában vett részt, vezetői tapasztalatával és piaci szakértelmével erősíti a DTZ ingatlan tanácsadói részlegét.  Egy hosszabb szabadság és családi ingatlanvállalkozásban eltöltött évek után újult erővel veti bele magát a kereskedelmi […]

Tibor több mint 15 év ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkezik, dolgozott a CBRE és a Colliers iroda ügynökségi csapatában, az utóbbit több évig vezette. Számos irodaépület sikeres bérbeadásában vett részt, vezetői tapasztalatával és piaci szakértelmével erősíti a DTZ ingatlan tanácsadói részlegét.  Egy hosszabb szabadság és családi ingatlanvállalkozásban eltöltött évek után újult erővel veti bele magát a kereskedelmi ingatlanpiac kihívásaiba.

„Örülünk, hogy egy ilyen tapasztalt szakemberrel tovább erősíthetjük piaci jelenlétünket. Az irodapiaci üzletágunk a gazdasági nehézségek ellenére is folyamatosan növekszik, bérbeadási és bérlőképviseleti szolgáltatásainkat Tibor szaktudásával és tapasztalatával tovább növelhetjük.” – nyilatkozta Czifra Balázs, a DTZ Hungary ügyvezető igazgatója.
 

SOCIAL BOX