Új tranzankció a MOM Park Irodatoronyban

Az új menza üzemeltetője, aki ez év áprilisában kezdte meg a működést az új, budai irodaépületben nem csak a MOM Park Irodatornyok hozzávetőleg 1,000 fős közönségét szolgálja ki, hanem más közeli irodák dolgozóit is. Pados Gergely, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának partnere és irodabérbeadási vezetője elmondta: “A MOM Park Irodatornyok továbbra is kiemelkedően teljesítenek […]

Az új menza üzemeltetője, aki ez év áprilisában kezdte meg a működést az új, budai irodaépületben nem csak a MOM Park Irodatornyok hozzávetőleg 1,000 fős közönségét szolgálja ki, hanem más közeli irodák dolgozóit is. Pados Gergely, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának partnere és irodabérbeadási vezetője elmondta: “A MOM Park Irodatornyok továbbra is kiemelkedően teljesítenek a piacon. Ez, a jelenlegi tranzakció az ötödik az elmúlt 12 hónapban és azt bizonyítja, hogy az épület a jelenlegi kihívásokkal teli piac ellenére is vonzó. A kihasználtság jelenleg 80% fölött van, és a maradék üres területek iránt (130 – 1,200 négyzetméter közötti méret) is aktív érdeklődést tapasztalunk. Biztosak vagyunk benne, hogy az új menza tovább növeli majd az épület sikereit.”

Tóth Ferenc, a Gastszolg Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette: “Örömmel jelentjük be, hogy megnyitjuk a „Konyha” nevű 12. menza éttermünket és kávézónkat a MOM Park Irodatornyok területén és biztosak vagyunk benne, hogy a bérlők elégedettek lesznek a szolgáltatásunkkal. A MOM Park Irodatornyokat azért választottuk, mert mind az épület minősége, mind az elhelyezkedése előnyös a számunkra.”

A Gastszolg Kft.-t az AN Limited Kft képviselte a tranzakció során. Hopka Attila, az AN Limited Kft. ügyvezető igazgatója az alábbiak szerint jellemezte a tranzakciót: „A Gastszolg Kft. számára számos helyen találtunk már bérleményt. Biztosak vagyunk benne, hogy a MOM Park Irodatornyokban található Konyha menza és kávézó is hasonlóan kimagasló ár érték arányt fog képviselni, mint az eddigi éttermek. A Gastszolg, takarítási szolgáltatásaival is továbbra is nyitott új helyszínek nyitására és bízunk benne, hogy a MOM Park után hamarosan újabb sikeres ügyleteket kötünk.”

A MOM Park Irodatornyok, a 12. kerületben épültek, közel a városközponthoz, a főváros egy békés, külső negyedében. Az irodaház könnyen megközelíthető, mind autóval, mind tömegközlekedési eszközzel (6 különféle busszal, 2 villamossal), valamint két autópálya is könnyen megközelíthető innen.

SOCIAL BOX