A Cushman&Wakefield piacvezető Budapesten

A vállalat jelenleg a teljes ügynöki piacon 34 százalékos piaci részesedést tudhat magáénak. A rekord számú tranzakció 54 százaléka volt új üzletkötés, 25 százalék szerződéshosszabbítás, 18 százalék bővülés és 4 előbérleti szerződés köttetett, mely a vállalat összes idei bérbeadásának 6 százalékát tette ki. A legnagyobb tranzakciónk a harmadik negyedévben egy több, mint 15,000 négyzetméteres ügylet […]

A vállalat jelenleg a teljes ügynöki piacon 34 százalékos piaci részesedést tudhat magáénak. A rekord számú tranzakció 54 százaléka volt új üzletkötés, 25 százalék szerződéshosszabbítás, 18 százalék bővülés és 4 előbérleti szerződés köttetett, mely a vállalat összes idei bérbeadásának 6 százalékát tette ki. A legnagyobb tranzakciónk a harmadik negyedévben egy több, mint 15,000 négyzetméteres ügylet volt a belvárosban, melynek hatására az alpiac kihasználatlansági mutatója 8.8 százalékról 5.4 százalékra csökkent.

Szántó Tamara MRICS, Partner, a Cushman & Wakefield budapesti irodabérbeadási részlegvezetője a sikerrel kapcsolatban elmondta: “Ez az év eddig rendkívül aktív és nagyon sikeres volt számunkra. A közel 80,000 négyzetméter irodaterület bérbeadása a fővárosban kiemelkedő teljesítmény és elmondhatjuk, hogy csapatunk mind bérlőképviselet, mind bérbeadóképviselet tekintetében piacvezető. A több, folyamatban lévő szerződéstárgyalás és a lezárásra váró tranzakciók arra engednek következtetni, hogy az év végéig rekord mennyiségű irodaterület bérbeadásában veszünk részt, ezzel továbbra is megtartva 7 éve töretlen piacvezető pozíciónkat.”

A Cushman & Wakefield Bérbeadókat és Bérlőket is képvisel. 2017-ben a Construction and Investment Journal (CIJ) a legjobb irodabérbeadó ügynökséggé választotta a céget Magyarországon, valamint a vállalat regionális szinten a Euromoney Real Estate Awards minden kategóriájában első helyen végzett.