Magyar vezető a MasterCard Europe-nál

A MasterCard csütörtöki közleménye szerint Gauder Milán feladatai közé tartozik majd az új európai digitális fizetési stratégia megalkotása és annak végrehajtása, így többek között a mobil és internetes fizetési megoldások, valamint a PayPass  – az érintésnélküli fizetéshez, a tömegközlekedéshez, a számlafizetésekhez kapcsolódó – termékek fejlesztésének irányítása.     Gauder Milán 2005-től a MasterCard Europe munkatársa, 2008-tól […]

A MasterCard csütörtöki közleménye szerint Gauder Milán feladatai közé tartozik majd az új európai digitális fizetési stratégia megalkotása és annak végrehajtása, így többek között a mobil és internetes fizetési megoldások, valamint a PayPass  – az érintésnélküli fizetéshez, a tömegközlekedéshez, a számlafizetésekhez kapcsolódó – termékek fejlesztésének irányítása.
   
Gauder Milán 2005-től a MasterCard Europe munkatársa, 2008-tól több régiós országért, így Magyarországért is felelős üzleti igazgatóként folytatta munkáját, 2010-től pedig a MasterCard Europe hat régiós országában folyó üzleti tevékenységért volt felelős. Közgazdász diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte.