Ha porzik a tank, az okostelefon azt is megoldja

Mostantól könnyebb lesz töltőállomást találni: az OMV Filling Station Finder már letölthető a Google Play-ről az androidos okostelefonokra, vagy az iTunes Store-on keresztül iPhone-ra vagy iPad-re. Az ingyenes alkalmazás megmutatja a legközelebbi OMV töltőállomást, annak távolságát a felhasználó tartózkodási helyétől – GPS vagy kézzel beírt cím alapján -, és kiszámítja a legrövidebb utat. Egy extra […]

Mostantól könnyebb lesz töltőállomást találni: az OMV Filling Station Finder már letölthető a Google Play-ről az androidos okostelefonokra, vagy az iTunes Store-on keresztül iPhone-ra vagy iPad-re. Az ingyenes alkalmazás megmutatja a legközelebbi OMV töltőállomást, annak távolságát a felhasználó tartózkodási helyétől – GPS vagy kézzel beírt cím alapján -, és kiszámítja a legrövidebb utat. Egy extra funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználó kiterjesztett valóságban is lássa a töltőállomást, a könnyebb tájékozódás érdekében. Ez a funkció az okostelefon kamerájával megjelenített környezetet egészíti ki valós idejű digitális információkkal.

Részletes adatok a nyitva tartásról és a kiegészítő szolgáltatásokról

A legközelebbi töltőállomások megjeleníthetők akár egy listában, akár egy térképen, és a felhasználó állíthatja be a találatok számát. Megjeleníthetők további részletes információk a nyitva tartás idejéről, elérhetőségről, fizetési módokról, vagy arról, hogy van-e az adott töltőállomáson autómosó vagy földgáz. Arra is van mód, hogy egy meghatározott útvonal mentén jelenjenek meg az OMV töltőállomások, de közvetlen útvonal is tervezhető az okostelefon címlistájában szereplő valamelyik címhez. (Természetesen az adott cím továbbra is csak az okostelefonban marad elmentve.) Az OMV Station Finderrel a felhasználó elmentheti a kedvenc töltőállomásait, és olyan szűrőket is alkalmazhat a keresésben, amelyek pl. csak az éjjel is nyitva tartó, vagy csak a VIVA-val rendelkező töltőállomásokat jelenítik meg.

Elérhető magyarul is

Az OMV Station Finder lefedi Ausztriát, Németországot, Magyarországot, a Cseh Köztársaságot, Szlovákiát, Romániát, Szerbiát, Bulgáriát és Szlovéniát. Az alkalmazás egyaránt elérhető angol és helyi nyelven, így magyarul is. Ausztriában, Németországban és Romániában a felhasználók megjeleníthetik az adott töltőállomáson érvényes üzemanyagárakat is.

„Számunkra különösen fontos, hogy az ügyfeleink igényeit a legjobb minőségű szolgáltatásokkal elégítsük ki” – mondta Müller Zsolt, az OMV Hungária ügyvezető igazgatója. „A Station Finder alkalmazásunk lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy akár útközben is könnyen megtalálják a hozzájuk legközelebbi OMV töltőállomást, és bármit megtudjanak róla, amire szükségük van. A kiterjesztett valósággal való integráció pedig olyan élményt nyújt a felhasználóknak, amire csak a legmodernebb technológia képes” – magyarázta Müller Zsolt.
 

SOCIAL BOX