Zöld Iroda Nap a KÖVET szervezésében

A 2013. június 5-ére meghirdetett Zöld Iroda nap célja, hogy a szervező Követ Egyesület bemutassa a környezet- és emberbarát irodai működésben rejlő lehetőségeket. A rendezvénnyel olyan fórumot teremtenek, ahol alkalom nyílik az irodák közötti tapasztalatcserére, valamint itt adják át a 2013-as Zöld Iroda verseny győzteseinek járó díjakat is. A szervezet várja mindazon érdeklődőket, akik szeretnék […]

A 2013. június 5-ére meghirdetett Zöld Iroda nap célja, hogy a szervező Követ Egyesület bemutassa a környezet- és emberbarát irodai működésben rejlő lehetőségeket. A rendezvénnyel olyan fórumot teremtenek, ahol alkalom nyílik az irodák közötti tapasztalatcserére, valamint itt adják át a 2013-as Zöld Iroda verseny győzteseinek járó díjakat is. A szervezet várja mindazon érdeklődőket, akik szeretnék zöldíteni munkahelyüket, iskolájukat vagy éppen otthonukat, de nem tudják, hogyan lássanak hozzá, hol keressék a megfelelő partnereket.

A Zöld Iroda Napon már megvalósított jó gyakorlatokkal ismerkedhetnek meg a cégek munkatársai, konkrét ötleteket, zöld tippeket gyűjthetnek. A belépés minden látogató számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A kiállítók között olyan gyártók, kereskedők és szolgáltatók lesznek, akiknek terméke, szolgáltatása elősegíti az irodák zöldítését. A kiállítók szinte minden területről képviseltetik magukat, legyen szó hulladékkezelésről vagy éppen zöld ajándékokról. A program további elemét alkotják a szakmai workshopok, a zöld termékek és szolgáltatások egész napos börzéje valamint egy kerekasztal-beszélgetés a díjazottakkal.

SOCIAL BOX